Prijatelji zabrinuti za Anu: Veza sa oženjenim muškarcem Nikolićevu će skupo koštati!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.02.2019

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razvoda od repera Stefana Đurića Raste, Ana Nikolić uplovila je u vezu s poznatim biznismenom, s kojim je bila pre deset godina, a kako novinari saznaju, radi se o čoveku koji je godinama u braku i ima dvoje dece.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Ana Nikolić...

Kako izvor blizak pevačici kaže, Nikolićeva zna da je njen partner oženjen, ali ni jedno ni drugo još ne razmišljaju o posledicama svoje zabranjene veze.

- Pre nego što su Ana i taj čovek rešili da započnu emotivnu vezu, dugo su razgovarali činjenici da se ona nedavno razvela, a da je on u dugogodišnjem braku. Posle nekoliko viđanja i romantičnih večera, jednostavno, nisu mogli da se suzdrže. Svesno su ušli u sve to, iako im je bilo jasno koliko problema mogu da imaju ako se o njihovom odnosu sazna. Jednostavno, sve to su stavili po strani i prepustili se jedno drugom, što je nas, koji poznajemo Anu, šokiralo - priča izvor i objašnjava koliko su Anini prijatelji bili neprijatno iznenađeni, budući da je i sama prolazila pakao kada ju je suprug navodno varao dok je ona kod kuće čuvala bebu.

- Iako svi koji su bliski s Anom žele da joj konačno krene kako na privatnom, tako i na poslovnom planu, veza s čovekom koji je u braku i ima dvoje dece nije rešenje ni za šta od toga. Uvek je govorila da razume muškarce koji varaju, ali da ne shvata žene koje drugoj ženi otimaju supruga i ulaze u vezu s muškarcem koji ima decu. Posle manje od pola godine, ona je postala jedna od tih žena po kojima je najviše pljuvala. Da ne pričam o tome što je razlika između njene Tare i njegove mlađe ćerkice svega nekoliko meseci - kaže izvor i otkriva da se Anin novi dečko i ne trudi da sakrije vezu s pevačicom od supruge.

RepublikaFoto: instagram.com/ananikolicofficial
Nikolićeva...

- Možda zvuči pogrešno, ali taj čovek zaista ne razmišlja o tome da krije vezu s Anom zbog žene koja mu kod kuće brine o deci. Do ušiju je zaljubljen i ne zanima ga ako mu veza s drugom ženom poljulja brak. Već nekoliko puta izašao je s Anom i svojim bliskim prijateljima, što govori o tome da ne brine da će njegova supruga da sazna. Samo nekoliko Aninih prijatelja zna za njenog novog dečka i svi su oštro protiv toga. Oni su svesni da joj takva veza ne treba sada kada priprema veliki povratak na scenu - navodi izvor koji je razočaran u Anine tvrdnje da sve drži pod kontrolom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Ana...

- Najgore od svega nije ta zabranjena veza već njeno ubeđenje da je to što njih dvoje rade u redu. S neke strane, jasno je da su joj ljubav i pažnja koje dugo nije imala važni, ali njeno ponašanje zaljubljene šiparice nikome nije jasno. Svima se čini da na sve načine pokušava da ubedi bliske ljude da taj odnos drži pod kontrolom i da će trajati neko vreme dok joj je lepo. Ni sama ne razume koliko oženjen muškarac može da je košta i da će tek da se pokaje što se olako upustila u sve u šta jeste. Ako se sazna s kim je u vezi, pretrpeće ozbiljno osuđivanje, a verujte da će sa tim teško izaći na kraj - zaključuje izvor

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading