EKSKLUZIVNO! Prva ispovest Ivone Negovanović Cuce nakon Šaulićeve smrti: Umrla sam kada je Šaban poginuo!

Autor:

Zabava

27.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivona Negovanović Cuca (29) danima je u šoku zbog tragične smrti kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Ivona, koja sada živi u Beču, smogla je snage da ekskluzivno progovori za Srpski telegraf i otkrije detalje svog odnosa sa legendarnim pevačem.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ
Ivona je bila Šabanova ljubavnica...

Skrhana bolom, Cuca ističe da ju je Šabanova smrt potpuno promenila i da je sada sigurna da se posle Šaulića nikada neće udati. Petnaest godina smo bili zajedno, znam koliko me je voleo. Ne pevam, ne spavam, ne dišem, skrhana bolom uverava pevačica.

- Čula sam se sa Šabanom dva sata pred smrt, a videli smo se tri dana pre tragedije. Kad smo se poslednji put čuli, rekao mi je: "Vidimo se brzo kući". Zezali smo se preko video-poziva i ništa nije slutilo da će se dogoditi užas. On je tada bio u hotelu i govorio mi je da mu se spava. Ja sam ga molila da se malo odmori. On se smejao, onako lepo i široko, kako samo on zna - počinje priču kroz suze za naš list Negovanovićka i otkriva da joj je Šaban tada ispričao da mu brojni nastupi teško padaju.

Cuca: Šaban mi je rekao da se plaši da će u nekom hotelu umreti kao pas od silnih nastupa

- Šaban mi je ispričao kako mu je teško da nastupa. Rekao je da je umoran od pevanja i da se plaši da će umreti kao pas u nekom hotelu od silnih nastupa. To nikada neću zaboraviti i stalno mi u glavi odzvanjaju njegove reči - ističe pevačica sumornim glasom i opisuje kako je saznala da je Šaulić podlegao povredama.

Foto: printscreen/facebook
Poslala jasnu poruku kada je poginuo...

- Na dan Šabanove smrti sam ustala u 7 ujutru iako se ne budim rano. Odjednom sam osetila glad i pojela sam neku bavarsku kiflu. Kao da sam osetila da se nešto desilo. Potom sam se vratila u krevet kako bih nastavila da spavam. Oko 11 sati sam videla dosta propuštenih poziva. Odmah sam pozvala Šabana na telefon. Zvonilo je, ali se nije javio. Potom sam pozvala kuma, ali se ni on nije javio. Kad smo se konačno čuli, rekla sam mu: "Bato, gde si? Kako je on?" Kum je potom počeo da plače i govorio je: "Ne znam gde je Šaban". Plakali smo zajedno - drhtavim glasom ističe Negovanovićka i uverava da je Šaulićeva smrt za nju najtragičniji događaj u životu.

 

 

- Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem... Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vreme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Volela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati - zaključila je Cuca.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
CTOJAH

27.02.2019 10:12

Ne volim nemoralne svalerke.

Odgovori 24 6
Sanjuska

27.02.2019 16:32

Pa koliko je godina imala kad je počela vezu sa njim? 15 :)

Odgovori 29 2
Leksi

01.03.2019 00:10

@Sanjuska - Izracunaj,sad 29,a 15 bili zajedno,znaci od svoje 14.

Dušan

03.03.2019 09:39

@Leksi - Cuca zaboravila druge svalere vlasnike klubova. Sa Robertom Cokanom ostala trudna. Covek hteo da prizna dete iako nije bio siguran čije je.