(VIDEO) Kreće očevim stopama: Sin Šabana Šaulića zapevao u kafani, svi zanemeli!

Autor:

Zabava

27.02.2019

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajlo Šaulić, sin Šabana Šaulića nije se preterano eksponirao u javnosti za razliku od sestre Ilde koja je odlučila da krene očevim stopama i postane pevačica. Međutim, da ona nije jedina talentovana na oca, pokazao je i Mihajlo koji je jednom prilikom zapevao u kafani i to upravo pesmu Šabana Šaulića.

Foto: instagram.com/ ildasaulic
Ilda i Mihajlo... Imaju talenta za pevanje...

Mihajlo je zapevao Šabanovu pesmu "Hajde srećo moja", a koliko je ozbiljan pevač najbolje svedoči činjneica da ga bend bez problema prati. 

Mihajlo se latio mikrofona na jednoj privatnoj proslavi, a da li će to nekada učiniti i za javnost, i krenuti koracima svog oca, i starije sestre pokazaće vreme. Ono što je sigurno je da talenta ima, a Šaban mu je sigurno održao i poneki čas iz pevanja.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, ST/V. LUKIĆ
Trebalo je da se venčaju, ali je smrt njegovog oca promenila planove... Mihajlo sa verenicom Danijelom i Šaban Šaulić

Podsećanja radi, Mihajlo je ove godine planirao svadbu sa svojom izabranicom Danijelom, ali je lepe planove prekinula tragična smrt njegovog oca Šabana Šaulića. Proslavljeni pevač, izgubio je život 17. februara u Nemačkoj prilikom povratka sa nastupa, a sahranjen je 22. februara u Aleji zaslužnih građana u Beogradu. Porodica i prijatelji veoma su pogođeni Šabanovom smrću, a njegovi obožavaoci danima odaju poštu preminulom kralju narodne muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading