Ispovest Šabanove ljubavnice: Goca je htela da me unakazi, platila je ljude da mi odseku kiku i unište lice!

Autor:

Zabava

28.02.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ivona Negovanović Cuca danima ne može da se oporavi od činjenice da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično preminuo.Cuca se skrhana bolom priseća svih trenutaka koje je provela sa legendarnim pevačem, a kako ističe za Srpski telegraf, ne može da izbriše one loše, kada se zbog ljubavi sa pokojnim Šaulićem plašila i za sopstveni život.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ
Sada je ispričala sve...

Naime, Cuca otkriva da je supruga kralja folka Gordana želela da joj uništi lice, ali da je na vreme saznala za tu nameru i slučaj prijavila policiji.

- Gordana je pre izvesnog vremena platila ljude da me unakaze. Želela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vreme za njenu nameru i odmah sam obavestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji - počinje potresnu ispovest Negovanovićka i priseća se kako je izgledao njen prvi susret sa Šaulićem, koji se dogodio kada je, kako ističe, bila maloletna.

Cuca: Šaban se pored mene osećao srećno i bežao je od Goce

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Želela da se reši ljubavnice...Gordana sa Šabanom

- Šabana sam upoznala u Bosni u jednoj diskoteci kada sam bila jako mlada. Pevala sam na mestu gde je i Šaban gostovao i razmenili smo brojeve. Ne mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, ali sam osećala nešto što nisam mogla da opišem rečima. Posle našeg prvog susreta dolazila sam u Srbiju iz Bosne, gde sam tada živela, a i on je za to saznao. Bilo mu je čudno što mu nisam pisala, pa me je pitao zbog čega mu se nisam javila. Govorila sam mu da na njega ne gledam kao na zvezdu i da ne želim da mu smetam i uznemiravam ga. Njemu se svidelo moje ponašanje, što nisam napadna. Ipak, za našu vezu šira javnost je saznala tek kada sam se prijavila za "Zvezde Granda" iako su njegovi porodični prijatelji znali mnogo pre - kaže Ivona i ističe da je ubrzo shvatila da je Šaban čovek njenog života.

- On je svih ovih godina meni bio sve! Nisam zvala oca kada mi treba savet, već njega. On mi je bio desna ruka i za posao i za život. Mogu slobodno da kažem da je Šaban imao glavnu ulogu u mom životu. On je bio zaslužan za sve što sam uradila i naučila. Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio osvetoljubiv. Učio me je da praštam. Sve to mi je ostalo od njega - konstatuje pevačica i opisuje zajedničke trenutke sa pokojnim pevačem.

Foto: facebook.com/ivonanegovanoviccuca
Jako bila vezana za Šabana...

Cuca: Učio me je da ne budem osvetoljubiva jer ni sam nije bio. Učio me je da praštam

- Ja sam rođena u Srbiji, a odrasla sam u Bosni. Mila sam, draga sam i on je voleo moj temperament. Imali smo sličnu narav i mentalitet. Nisam neko ko voli da privlači pažnju i skromna sam, baš kao što je i on bio. Kad smo šetali kroz grad, nisam bila upadljiva. Kada smo odlazili na večere, želela sam da idemo na skrivena i mirna mesta. Volim da sedimo pored vode i obožavam pecanje, baš kao što je i on voleo. Leta smo provodili u Krčedinu, a zime u Beogradu u raznim apartmanima i hotelima. Gledali smo utakmice, pričali o životnim događajima. Šaban mi je dosta pričao o svojoj majci i drugarima iz Šapca - priča Negovanovićka i ističe da Šaulić nije želeo da ide kući od nje jer ga je, kako uverava, supruga Gordana stalno terala da radi.

Foto: facebook.com/ivonanegovanoviccuca
Ivona Negovanović Cuca...

- Gordana je samo želela Šabanov novac. Njoj su samo pare bile na umu. Šaban je bio skroman čovek koji je vozio fijat stilo, a pored toga je imao i zeleni džip koji mu je na kraju Goca uzela. Stalno joj je govorio: "Šta će nama ove kućerine silne!" On se pored mene osećao srećno i nije želeo da ide kod Goce. Mene nije interesovao njegov novac niti sam ikada nešto uzela od njega. Bila mi je važna samo njegova ljubav. Iskreno, Goci ja nisam smetala upravo jer su je samo zanimale pare. Međutim, godine su prolazile, a mi smo bili i dalje zajedno, pa joj nije bilo svejedno - ističe Cuca i zaključuje da je Šaban mnogo patio što više vremena ne provodi sa unucima.

- Šaban je mnogo radio i bio je željan unuka. Gledao ih je redovno preko video-poziva. Da je moj muž, nikad ne bih dopustila da toliko radi. On bi, da sam se ja pitala, odavno bio u penziji i uživao bi sa unucima - zaključuje Cuca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milorad

28.02.2019 06:38

Čega se pametan stidi,budala se ponosi. Greh,Šaban u braku a ona priča kao svetica. Sramota,kad neko priča o svojoj sramoti a ne kaje se,to nije iskrenost već za rijaliti!

Odgovori 39 11
Mišo

28.02.2019 10:58

Mrzim bludne i nemoralne švalerke. Otima tudje. Čini greh pred Bogom.

Odgovori 36 8
Đurđe

28.02.2019 14:30

Pazi da ne poverujem lažljivoj švalerki. Švalerke lažu, kradu i otimaju.

Odgovori 22 7
vera

28.02.2019 15:21

Švalerka blati Šabanovo ime i sveti se njegovoj porodici.

Odgovori 18 6