Profitirala od skandala: Karleuša skoro duplo podigla cenu svog nastupa!

Autor:

Zabava

01.03.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša koja je optuživala novinare za "medijski linč" odlučila je da to i iskoristi, pa je cenu svog nastupa vrtoglavo podigla u šta menadžeri klubova u kojima nastpa nisu mogli da veruju.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Povećala cenu nastupa... Karleuša

Budući da se u toku protekla dva meseca našla u centru pažnje medija zbog navodne porno-afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, potražnja za pop divom mnogo je veća i mnogi klubovi u dijaspori, ali i domaći lokali žele da ona zapeva kod njih. Iako spada u najplaćenije pevačice u našoj zemlji, Jelena je ovaj "medijski linč", kako ga ona naziva, rešila da iskoristi i sebi još više podigne cenu!

Osim cene, Karleuša je tražila da neki drugi uslovi budu zadovoljeni:

- Razmišljala je da li će biti nekih neprijatnosti, zbog čega je tražila dodatne mere obezbeđenja i veću sumu nego inače - kaže izvor blizak pevačici i dodaje da je diva sebi digla cenu:

- Iako je cena njenih nastupa u inostranstvu oko 20.000 evra, do sada je u Beogradu uzimala oko 14.000 evra. Kada je rekla da traži 25.000 evra, oni su bez pogovora pristali i prihvatili sve dodatne uslove - kaže izvor.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Žestoko iskoristila "medijski linč"...

Jelena je za Novu godinu za ukupno dva nastupa uzela 45.000 evra, a sada je njena cena po nastupu drastično skočila. Poznata je i izjava "male od skandala" da ona bez 5.000 evra ne ustaje iz kreveta, a još šokantnija izjava je bila kada je kazala da njoj pare od nastupa u Beogradu, koji su do sada bili 14.000 evra, služe samo za kikiriki.

Foto: instagram.com/karleusastar
Više zarađuje od Duška, al' na mesečnom nivou...

A u nekoliko navrata, Jelena je izjavila i da ona na mesečnom nivou zarađuje više od svog supruga Duška Tošića:

-  Ljudi, ja zarađujem više od mog Duška, i to na mesečnom nivou. Imam mnogo nastupa, zato i zarađujem dobro, nemam brige. Ja volim samu sebe da finansiram, a ne da tražim od njega. Volim da kupujem stvari i zato uvek imam samo svoj novac i isključivo svoje pare volim da trošim - rekla je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aco

01.03.2019 10:33

Ala laže.

Odgovori 13 0
JAHKO

01.03.2019 18:05

U mom lokalu više neće pjevati.