Bio je veoma bolestan i preminuo mu je brat, a sada je Dženan Lončarević favorit za predstavnika na Evroviziji!

Autor:

Zabava

01.03.2019

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar Dženan Lončarević svoju karijeru gradio je pažljivo i uvek dobrom pesmom, a isključivo bez objava o privatnom životu.

RepublikaFoto: Promo foto
Da li će on biti novi predstavnik Srbije na Evroviziji 2019?

Uvek miran, tih i staložen, Dženan je sinonim za pevača bez skandala u karijeri zbog čega ga mnogi smatraju idealnim predstavnikom Srbije na izboru za pesmu Evrovizije 2019. koja će se održati u Izraelu 14. maja.

Ovaj Prijepoljac sinoć je u drugoj polufinalnoj emisiji "Beovizije 2019" izveo pesmu "Nema suza", s kojom je prošao u finale koje će se održati u nedelju 3. marta. Budući da se o Dženanovom privatnom životu veoma malo zna, neke zanimljivosti iz njegovog života rastužile su mnoge. Naime, malo poznata činjenica je da je Lončarević bio primoran da napravi pauzu u karijeri zbog bolesti koja ga je omela:

RepublikaFoto: Promo foto
Imao teške trenutke u životu... Dženan Lončarević

- Postojao je trenutak u mom životu, kao što svi znate, kada sam bio jako bolestan i kada sam morao da pauziram sa karijerom. Bilo je to jako teško za mene. Kada mi se sve to dogodilo, sa svih strana su mi stizale poruke i pozovi što podrške, što onih koji su zvali radi reda. Tada sam saznao da su mnoge moje kolege govorile loše stvari o meni. Tada sam video ko je tu pravi prijatelj, a ko ne - ispričao je on tada.

Osim ove situacoije, njegov život obeležila je i velika tragedija, naime poznatom pevaču preminuo je rođeni brat 2008. godine:

- Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto - izjavio je tada Dženan.

Foto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
U finalu s pesmom "Nema suza"...

Njegov bračni status i članovi porodice, za razliku od gotovo svih članova porodice drugih pevača, nisu poznati javnosti. A ono što se zna je da je Dženan svoju suprugu upoznao 2006. godine kada je bio na početku karijere i da ima dvoje dece.

Foto: youtube.com/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Spektakularan nastup na Beoviziji 2019.

Osim privatnog života, Dženan krije i činjenicu da je veliki humanista pa se gotovo i ne zna broj onih kojima je pomogao. Inforamcija koja je procurila u javnost jeste da su Dženan Lončarević i njegov brat Senad uplatili kiriju za stan za godinu dana unapred za porodicu iz Prijepolja, kojima je klizište srušilo kuću u kojoj su živeli.

- Istina je, ali ne bih da pričam o tome. Ako već pomažeš nekome, ne moraju svi da znaju. Držim se toga i tako će i ostati - rekao je Dženan tom prilikom.

A na pitanje zašto nikada ne govori o privatnom životu, Dženan je u nekoliko navrata rekao:

- Zato što je privatan, ljude zanima moja muzika, i to tako treba i da ostane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJAH

01.03.2019 18:46

Ni jednaa pesma nije zaslužila da ide na Evroviziju. Samo za lokalnu upotrebu pa da se brzo zaboravi.