(VIDEO) Divna je ovako govorila o Jeleni Karleuši, a u jednoj emisiji dovela je pevačicu do suza!

Autor:

Zabava

03.03.2019

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka pevačice Jelene Karleuše, Divna, preminula je danas u 12.30 časova u Beogradu nakon duge i teške bolesti.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/karleusastar
Divna Karleuša

Bila je glas radio Beograda koji mnogi pamte, a u medijima je često govorila o svom odnosu sa ćerkom, o čemu je i sama pevačica govorila i često isticala da je sve što je postigla, postigla upravo zahvaljujući majci.

- Jelena je kao veliki emotivac propatila svaku laž koju je o sebi pročitala u novinama. Ponekad sam primećivala da su je novinari koristili da bi ispoljili netrpeljivost prema meni. Kad je počinjala, bilo je onih koji su govorili: Nije to Jelena, to je ona Divna, sve ju  je to majka naučila. A ja sam je naučila da bude drugačija, neobična i da ima ideje. Danas mogu da kažem da je Jelena prevazišla svog učitelja, pa joj se potajno divim koliko ima snage i mašte – ponosno je pričala voditeljka koja je isticala da Jelenu neizmerno voli, toliko da to nije normalno, ali isto toliko je bila vezana i za Atinu i Niku.

 

 

Najveću podršku tokom teške borbe pružala joj je upravo ćerka, koja je poslednju nagradu koju je dobila nedavno, posvetla upravo majci.

S druge strane Divna je koristila svaki trenutak na društvenim mrežama kako bi pokazala svoju neizmernu ljubav i podršku prema jedinici, pa je majka popularne pevačice stala uz Karleušu i nakon nedavne afere sa bosanski fudbaler Ognjen Vranješ, postavljajući porodične fotografije na svom Instagram profilu.

Definitivno jedan od najemotivnijih trenutaka dogodio se u emisiji "Sve za ljubav" kada je bivša voditeljka angažovala ekipu emisije, kako bi iznenadila Jelenu, koju je u emisiji i rasplakala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading