Bili su dobri prijatelji: Saša Popović stigao kod Jelene, ona ga samo jedno zamolila!

Autor:

Zabava

04.03.2019

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Divna Karleuša, juče je preminula nakon teške borbe sa kancerom pluća. Jeleni Karleuši su prijatelji saopštili tužne vesti, a danas svi pristužu kod nje kući kako bi joj pružili podršku u najtežim trenucima.

RepublikaFoto: Republika.rs
Jelenina najbolja drugarica ga sačekala na ulazu...

Jelenina najbolja drugarica Jovana Dakić je jutros došla u kuću da joj pruži podršku, a ubrzo za njom je stigao i Divnin bivši suprug, Dragan Karleuša sa sinom Ivanom.

Jovana je sa suzama u očima uletela u Jeleninu kuću, vidno potresena zbog smrti majke najbolje prijateljice. Bivšem Divninom suprugu Draganu se na licu videla tuga, a posle njega je došao i čelnik "Granda" Saša Popović u pratnji supruge Suzane. 

Popović nije bio raspoložen da daje izjave za medije, ali se neposredno pred ulazak u Jeleninu vilu, čuo se sa pevačicom, koja mu je dala instrukcije kako da uđe u njen dom kako bi izbegao pripadnike sedme sile.

RepublikaFoto: Republika.rs
Šaša i Suzana došli da izjave saučešće...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading