Jelena se čula sa Divnom samo nekoliko minuta pred smrt: Evo o čemu su pričale!

Autor: Alo.rs

Zabava

04.03.2019

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je oko 12 časova preminula Jelenina mama Divna Karleuša, a ova vest je potresla čitavu estradu.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna Karleuša...

Pevačica je neposredno pred Divninu smrt obavila telefonski poziv sa majkom gde su pričale o svakodnevici i bile izuzetno raspoložene, kako navodi izvor.

- Jelena je taj dan bila raspoložena. Čula se sa Divnom preko telefona, gde su pričale o svakodnevnim stvarima koje su se dešavale u njihovom okruženju. Nasmejano su ćaskale i pričale o Karleušinom nastupu koji je održala prethodne večeri. Interesantno je da je Divna bila pozitivna i vesela, nikakav umor u njenom glasu nije se mogao primetiti - započinje priču dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna i Jelena...

- Pričale su nekoliko minuta, a onda je Jelena u žurbi, jer se vraćala sa nastupa prekinula razgovor, nakon čega se desilo to što se desilo. Niko nije ni slutio kakva je tragedija mogla da se dogodi. Eto šta ti je život, sa jedne strane slušalice majka nasmejano i veselo priča sa tobom, a onda nakon nekoliko minuta premine u svom domu - završava dobro obavešten izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading