Dok sam nosio suknju, ti si ponosno šetala sa mnom: Boki 13 očajan zbog Divnine smrti!

Autor:

Zabava

05.03.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, bio je blizak prijatelj Divne Karleuše. Oni su imali poseban odnos i odlično su slagali On se potresnom porukom oprostio od svoje prijateljice koja je u nedelju, 3. marta, preminula u 61. godini.

RepublikaFoto: youtube.com/Jelena Karleuša
Boki 13

- E, moja draga Divna, ti si stvarno bila Divna. Počivaj u miru, moje najiskrenije saučešće Jeleni i celoj porodici.

 

 

Boki se od svoje predivne Divne oprostio pretužnim rečima:

- Dok sam nosio žensku majicu i suknju ti si ponosno hodala sa mnom u Beogradu, razveselila si me i pružila mi podršku, dok su se ostali smejali. Bila si mi kao druga majka, bila si sa mnom kad mi je bilo teško, kad mi je najviše trebalo! Bila si sa mnom i verovala u mene. Prva si me odvela u naš omiljeni restoran u Beogradu, nikada mi nisi dozvolila da platim račun za ručak ili večeru, bila si najopasnija žena koju sam ikada sreo. Bila si skromna i velika, imala si srce, srce velikog lava, imala si mudrost, imala si ljubav! Bila si jedinstvena, posebna i nepobediva, bila si Divna! Srećom, imao sam takvu osobu u životu kao što si ti. Za mene ćeš uvek biti jedinstvena i nezaboravna Divna (najdivnija) Karleuša. Zbogom, draga moja Divna. Divna i Jelena nisu bile samo majka i ćerka, bile su borci u borbi života. Počivaj u miru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posveteno na edinstvenata i nepovtorliva Divna ??????❤️❤️

A post shared by Boki 13 (@boki13official) on Mar 4, 2019 at 4:50pm PST

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading