Volela bih da nisam sada ovde: Ivana menja Jelenu u "Zvezdama Granda", a evo šta je kazala o Karleuši!

Autor:

Zabava

05.03.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters zameniće Jelenu Karleušu na snimanju emisije "Zvezde Granda" budući da je pop diva odsutna zbog smrti majke Divne.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Očajna zbog smrti majke... Jelena i Divna

Snimanje "Zvezda granda" počelo je danas, a Ivana Peters je predstavnicima sedme sile otkila koliko se loše oseća zbog činjenice da je upravo ona morala da odmeni Jelenu:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Menja Jelenu u žiriju... Ivana

- Ne znam koliko ću dugo biti član žirija, stvarno. Više smo pričale sa Jelenom o kandidatima, upoznata sam naravno bila sa tim kako je njena mama, ali nismo pričale puno o tome - istakla je Ivana koja je otkrila da joj posao člana žitrija neće teško pasti.

- Operisana sam od treme, samo kada pevam imam tremu. Nisam se čula sa njom, išla sam do nje, ali nije bilo nikoga kod kuće. Mnogo mi je žao, ja bih volela da nisam ovde sad, ali s obzirom na to da smo zajedno radile sa kandidatima, meni je pripala ta dužnost da umesto nje budem u žiriju - istakla je Petersova.

Podsećanja radi, Jelenina majka, Divna Karleuša (61) preminula je u nedelju 3. februara u svom domu na Altini, a njena ćerka tada se vraćala sa svog nastupa u Beču. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading