Poznavali se više od 20 godina: Voja Nedeljković ovako opisao Divnu Karleušu!

Autor: blic.rs, Republika.rs

Zabava

05.03.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Voja Nedeljković jako se potresao zbog smrti Divne Karleuše koju je poznavao više od 20 godina!

RepublikaFoto: printscreen/Instagram/TvPink
Voja Nedeljković o Divni Karleuši...

- Bili smo nekada konkurentske kuće, ali to nema nikakve veze... poznajemo se više od 20 godina. Kad je njena ćerka uslovno rečeno i počinjala karijeru imali smo te neke konakte. Nisam znao da ću sa njenom ćerkom jednog dana i raditi emisiju već nekoliko godina - rekao je Voja, koji sa Divninom ćerkom Jelenom sarađuje u "Zvezdama Granda".

- Iskreno mi je žao. Bila je veliki borac, predana poslu, predana porodici, bila je pozitivna u svemu onome što je radila i diskretno je čuvala svoju bolest za koju su samo najbliži prijatelji znali poslednjih par godina... Iskreno mi je žao", ponovio je on, pa nastavio: "Žao mi je zbog Jelene i svih njih, ali šta da radimo... idemo dalje, borimo se i Divna, hvala ti za sve što si dala u medijskom poslu - zaključio je on.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
DIvna Karleuša

Na pitanje da li se čuo sa Jelenom, počeo je da spušta glavu te napominje da ima s kim je u kontaktu.

- Ona želi da diskretno to za sebe, što se kaže... isprati, a mi smo tu da pognemo koliko možemo - izjavio je voditelj tužnim glasom, koji će koleginicu pamtiti kao dobru, poštenu, iskrenu, direktnu, i ženu "bez foliranja"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading