Divna sahranjena uz pesmu: Jeleni pozlilo, Duško joj davao vodu!

Autor: A. Adamović- D. Lukić

Zabava

06.03.2019

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana Divne Karleuše (61), poznate radijske voditeljke završena je danas nešto pre 16 časova na Bežanijskom groblju, a njena ćerka Jelena bila je skrhana bolom do samog završetka ove tužne ceremonije.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Teško podnela sahranu majke... Jelena sa suprugom Duškom

Divna je ispraćnena muzikom pesama "Bila je tako lijepa" i "Tiho noći", a tokom kretanja tužne povorke Jelena je jedva hodala i čvrsto se držala za supruga Duška Tošića i tetku Danijelu Dmitrović.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Neutešna porodica... Jelena sa suprugom Duškom i tetkom Danijelom

Na samoj sahrani govor je održala Divnina prijateljica Jelena Petković, a Karleuša je grlila majčin  kovčeg i neprestano plakala. 

Foto: ST/N. MANDIĆ
Nije mogla da se odvoji od majčinog groba...Jelena Karleuša

Nakon sahrane, Jelena je dugo ćutke stajala pored grobnice u kojoj je sahranjena Divna, a njena tetka Danijela uputila je reči zahvalnosti svima koji su u ovom teškom trenutku uz njih:

- Hvala vam što ste sa nama ispratili našu Divnu i pružili nam podršku - istakla je Danijela, Divnina rođena sestra.

Foto: ST/N. MANDIĆ
U jednom trenutku pevačici je pozlilo...

Članovi porodice ostali su da stoje pored grobnice, a Jeleni je u jednom trenutku pozlilo zbog čega joj je suprug davao vodu.

Sahrani je prisustvovao veliki broj članova familije, prijatelja i kolega, a među njima i mnogo poznatih ličnosti poput Saše Popovića sa suprugom Suzanom Jovanović, Marije Šerifović, Viki Miljković, Vanese Šokčić, Bekija Bekića, Dragana Katić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading