Lepa Brena napustila emisiju zbog Divne Karleuše: Popović spomenuo voditeljku, pevačica počela da plače!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

06.03.2019

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimanje emisije "Zvezde Granda Specijal" koje je počelo danas, prekinuto je kada je Lepoj Breni, koja je bila gost, pozlilo kada je Saša Popović spomenuo preminulu voditeljku Divnu Kalreušu.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Došla na snimanje pa preplakala... Lepa Brena

Lepa Brena i Izvorinka Milošević bile su gošće na današnjem snimanju, a nakon čestitki koje je Saša uputio Breni zbog lepih vesti o tome da je njen pastorak Filip Živojinović postao otac sina Aleksandra kog je rodila pevačica Aleksdandra Prijović, došlo je do iznenadnog obrta.

Popović je nakon toga spomenuo Divnu koja je preminula 3. februara u svojoj kući na Altini nakon borbe sa dugom i teškom bolešću zbog čega je Lepa Brena briznula u plač. Budući da pevačica nije mogla da zaustavi suze i da se smiri, snimanje je prekinuto. 

RepublikaFoto: e-stock agency
Saša rasplakao Brenu...

Pevačicu su dodatno pogodile fotografije pokojne voditeljke koje su počele da se nižu na video-bimu zbog čega nikako nije mogla da prestane da plače, a koleginica Izvorinka Milošević ju je bezuspešno tešila.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Poznata voditeljka sahranjena danas... Divna Karleuša

Nakon nekoliko minuta, kada se Brena smirila Snimanje je nastavljeno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading