Snimak koji kida dušu: Ovaj video pokazuje šta je Jelena činila za Divnu!

Autor:

Zabava

07.03.2019

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često kritikovana pop diva Jelena Karleuša bez sumnje je bila sjajna ćerka svojoj majci Divni Karleuši i njih dve su imale odličan odnos, a nakon smrti poznate voditeljke u javnosti su se pojavili snimci koji pokazuju veliku ljubav njih dve.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Bile su neopisivo vezane... Jelena i Divna

Jedan od poslednjih snimaka Jelene i njene majke napravljen je na dan Divninog rođendana 25. januara ove godine kada je Karleuša kupila mami automobil za rođendan.

Naime, Jelena je napravila izenađenje i majci pokazala poklon za rođendan igrajući pored skupocenog automobila. A Divna joj se odmah odužila snažnim zagrljajem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MAJKA.?❤? #jelena #karleusa #diva #jelenakarleusa #mega #zvezda #mega #nivo #divnakarleuša #mother

A post shared by JELENA KARLEUSA «fan page» (@karleusaslife) on Feb 24, 2019 at 9:47am PST

 

Ovaj prizor neminovno otkriva odnos Jelene i njene majke, kao i zbog čega sada pevačica ne može da se oporavi od smrti svoje mame.

Divna Karleuša (61) preminula je u nedelju 3. marta u svom domu na Altini nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Jelena je za smrt majke saznala nakon povratka sa nastupa u Beču, a ova vest potpuno ju je slomila. Poznata voditeljka sahranjena je juče na Novom bežanijskom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading