Duško strahuje za Jelenu: Ne sme da dovede ćerke kući!

Autor:

Zabava

08.03.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša nikako se ne miri sa najtežim životnim gubitkom, smrću majke Divne, koja je preminula u 61. godini nakon duge bolesti.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Uopšte joj nije dobro... Jelena sa suprugom Duškom

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, pevačica ne prestaje da uzima sedative i potpuno je van sebe, zbog čega je njen suprug Duško Tošić rešio da njihove ćerke Atina i Nika i dalje ostanu kod njegove sestre Katarine Prodanov u Zrenjaninu.

- Jelena se bukvalno trese otkada je sahranila majku. Duško i njeni prijatelji je mole da se pridigne zbog dece i nastavi normalan život, ali ona ne reaguje na njihove molbe. Potpuno je van sebe, a najbliži se najviše plaše da se ne predozira sedativima, pa je proveravaju na svakih pola sata - počinje priču za naš list dobro obavešteni izvor i uverava da je Duško rekao sestri da će deca ostati kod nje do daljeg.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Pevačica je veoma loše podnela majčinu smrt... Jelena Karleuša

- Tošić ne želi da Nika i Atina vide majku u tako lošem stanju, zbog čega je zamolio sestru da ih pričuva još neko vreme. Siguran je da bi njegove naslednice doživele veliku traumu kada bi videle majku u bespomoćnom stanju. Duško nikada nije video Jelenu da toliko pati i on sve ovo doživljava teško, pa je i klupske obaveze morao da pomeri i produži odsustvo - ističe naš sagovornik i zaključuje da će Jelena sigurno mesecima odsustvovati sa scene zbog šoka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Disneyland

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Aug 15, 2018 at 9:32pm PDT

 

Tošić strepi da njegova supruga ne pretera sa sedativima, te je proverava na svakih pola sata

- Svi nastupi su otkazani, ali i izlazak Karleušinog novog albuma. Jelena više nikada neće biti ista i definitivno je gubitak majke njen najveći poraz u životu. U njenom slučaju nemoguće je da vreme učini svoje, do kraja života će patiti za Divnom - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Tuga do neba... Divna i Jelena

Podsećamo, radijska voditeljka Divna Karleuša preminula 3. marta u 61. godini, a njena naslednica Jelena je tragičnu vest saznala od prijatelja i saradnika nakon što se vratila sa nastupa u Austriji. Kada je saznala za tragične vesti, u trenutku joj se slošilo, prebledela je. Ona nije mogla da priča neko vreme od šoka, a onda je počela da plače.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading