(VIDEO) Marija priznala da postoji samo jedna pevačica bolja od nje: Šerifovićeva posvetila ovu pesmu ženama obolelim od karcinoma dojke!

Zabava

08.03.2019

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravo je u toku koncert Marije Šerifović u Sava centru koji je pevačica posetila svim ženama koje se bore sa rakom dojke, te je odlučila da večeras peva bez honorara i novac od ulaznica uplati upravo ovim hrabrim pripadnicama lepšeg pola.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marija Šerifović

- Večeras ću pevati one pesme koje su napravile Mariju Šerifović. Od svih ljudi čije ću pesme večeras pevati nešto sam naučila i zbog njih postala ovo što jesam. Naravno, sve je to morala da rodi moja majka. Ovo što ću svirati večeras zaista ide iz moje duše i mog srca. Ono što sam takođe htela da kažem, jeste to da vi niste kupili kartu samo da dođete i slušate moj koncert i da ja zaradim koji dinar. Pošto je danas 8. mart, dan žena, ja se odričem svog kompletnog honorara, u ime svih žena koje se bore sa kancerom dojke - izjavila je Marija nakon prve pesme " Let me entertain you" Robija Vilijamsa, dok je drugu numeru " Eye of the tiger" posvetila upravo ženama koje se bore sa pomenutom opakom bolešću.

Podršku Šerifovićevoj su večeras pružili modni kreator Saša Vidić, Bošk Jakovljević i pevačice Nada Obrić, Jovana Pajić, međutim verovatno najvažnija za Mariju osoba koja je sedela u publici bila je njena majka Verica Šerifović koja je rekla sledeće za svoju naslednicu:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Verica Šerifović

- Ja sam uticala na to da Marija ubaci jednu pesmu u svoj repertoar. Ponosna sam na svaku njenu pesmu, na svaku nagradu koju je osvojila, na svaki koncert i aplauz koji je dobila . Oduvek sam verovala u nju i znala da će postići veliki uspeh. Ona je odlučna osoba koja uradi sve što naumi.

Pevačica je takođe priznala da postoji samo jedna koleginica koja peva bolje od nje i da je upravo ona gost na njenom koncertu:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marija Šerifović

- Imam samo jednog gosta na koncertu. To je Ivana Peters, ona je jedina bolja od mene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading