Puklo prijateljstvo Kije i Teodore!

Autor: Mediji,Republika

Zabava

10.03.2019

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Kristina Kija Kockar više se ne druže. Kako Kurir saznaje, bivše učesnice "Zadruge" stavile su tačku na prijateljstvo, i to bez konkretnog razloga.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Teodora Džehverović...

Pevačice se nisu svađale, čak su ostale u kontaktu, ali se ne viđaju niti posećuju, iako ranije nisu mogle dan da provedu jedna bez druge.

- Po završetku prve sezone "Zadruge" one se nisu razdvajale. Toliko su bile bliske da su zajednički prijatelji bili ubeđeni da će na kraju kupiti zajednički stan kako bi stalno bile zajedno. Međutim, pošto im je posle rijalitija popularnost porasla, obe su bile zauzete poslom. Kija je tada počela da peva sa Ministarkama, dok je Teodora sama nastupala četiri puta nedeljno. Viđanja su im se proredila, kontakt oslabio, a prijatelji i poznanici počeli sa zakuvavanjem kojekakvih priča da im rasture prijateljstvo. Počeli su da ih porede u svakom smislu i izazivaju rivalitet. Možda su i uspeli u tome pošto obe drugačije reaguju kada se spomenu u odnosu na ranije - otkriva izvor.

S druge strane, Džehverovićeva je ipak želela da njena bivša prijateljica prisustvuje promociji njenog albuma "Borbena", koju je nedavno održala u jednom prestoničkom klubu, pa joj je poslala pozivnicu. Ali, Kija se nije pojavila.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro - Dea i Sarapa
Nije se pojavila na Teodorinoj promociji...

- Bez obzira na to što se nisu dugo čule i videle pre toga, Teodora je pozvala Kristinu, koja se iznenadila pozivom i obećala je da će doći. Nekoliko sati pred promociju Kija je javila pevačici da ipak ne može da stigne jer je preumorna i molila je da joj ne zameri na tome. Džehverovićeva joj je odgovorila da se ne ljuti, da je sve ok i da će se videti nekom drugom prilikom. Iako ona nije želela da ostavi utisak povređene prijateljice i odreagovala je šmekerski, u sebi joj nije bilo baš svejedno - kaže izvor.

Teodora je na ove navode bila veoma suzdržana.

- Ja ne verujem u te priče i ako Kija kaže da je bila umorna da bi došla, onda je to tako. Nema razloga da se pravi pompa oko toga, svako ima pravo da radi šta hoće i da ide gde želi - rekla je pevačica, dok je Kockareva ostala nedostupna za komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mily

10.03.2019 20:19

Još jedna laž u nizu...Eno Kija jučer pjeva Teinu pjesmu na storiju,a Tea podijeli njen stori.Toliko o tome koliko nisu dobre.

Odgovori 18 0
Ceca

11.03.2019 09:46

Posao ih razdvaja ali se redovno čuju telefonom.

Odgovori 12 0