Srce će vam pući: Jelena zbog smrti majke menja ime, ali će učiniti i ovo!

Autor: Informer.rs

Zabava

11.03.2019

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i dalje je utučena zbog smrti majke Divne, a kako bi pokazala koliko joj je majka bila značajna, planira da snimi pesmu samo za nju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Jelena slomljena zbog smrti majke...

Pevačica je rešila da uz Marinu Tucaković, koja je bila Divnina prijateljica, uradi baladu kojom planira da se vrati na scenu kada za to bude spremna. Jelenina majka je preminula zbog raka pluća, a pevačica je svesna da će morati da se vrati na scenu. Ona pesmom želi majci da se oduži što je uvek bila tu, i u dobru i zlu.

Karleuša je zamolila Tucakovićevu da joj napiše emotivni tekst, a Marina je ove navode potvrdila:

RepublikaFoto: Prntscrin
Marina Tucaković...

- Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pesmu o njenoj majci. Još uvek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vreme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sednem da pišem - rekla je Marina, koja će Divnu pamtiti kao ženu "lafa".

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna Karleuša...

- Čovek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvek je bila pozitivna i govorila je: "Samo gledaj pravo, ne osvrći se." Mnogi su slušali i zavoleli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditeljka i svojim glasom privlačila slušaoce -  ispričala je Marina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading