Ljubav iz bajke koja se raspala u sekundi: Nina Badrić je njega volela kao boga!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

11.03.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Badrić je sa pet godina mlađim muškarcem bila više od decenije, a kada su se rastali, svi su bili tužni.

Foto: instagram.com/badrich
Nina Badrić...

Bernard Krasnić, hrvatski milioner, bio je velika ljubav pevačice Nine Badrić. U vezi su bili 12 godina, a šest u braku. Pevačica je cvetala pored ovog pet godina mlađeg biznismena.

Verili su se u Dubrovniku 2013, a venčali 2016. Međutim, posle tri godine su se rastali, a zvaničan razvod usledio je tri godine kasnije. Hrvatska javnost spekulisala je da je mlađani Bernard varao pevačicu. Ipak, niko se nije oglasio.

Nina je nedavno o ljubavi rekla

 

- Najgore što mi se dogodilo jeste kada je moj muškarac prestao da bude zaštitnik mog srca. Kada nije iskren. Kada prosipa laži. Kada se pravi da mu je svejedno i kada me uzima zdravo za gotovo, a još gore je kada to sve shvati prekasno. Takvima ne dajem drugu šansu - ispričala je Nina Badrić.

Ona je istakla i da je loše iskustvo iz prošlosti neće pokolebati.

 

- Ne treba čoveku suditi prema lošim iskustvima. To treba zaboraviti. To je prošlost i na to ne bi trebalo da se osvrćemo. Ima i te kako prekrasnih muškaraca.

Bernard je sreću pronašao kraj direktorke marketinga jedne hrvatske firme Latice Ivanišević, sa kojom je godinama u braku. Nina je trenutno solo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading