Marija Šerifović zapalila publiku: Sava centar grmeo od energije!

Autor:

Zabava

11.03.2019

19:55 >> 19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović održala je večeras drugi koncert u Sava centru pred punom salom svih onih koji su poklonici njene muzike ali i stranih hitova koje je izvela.

RepublikaFoto: Republika

Marija Šerifović...

Pevačica je priredila nastup o kojem ne prestaje da se priča, a oni su iz prvog reda su to pažljivo ispratili.

 

- Ugasite mi ova svetla da vidim sve te lepe ljude. Drago mi je što je interesovanje veliko. Večeras je koncert druga strana ploče i ja ću pevati pesme pevača od kojih sam učila. Moj koncert je, moja pravila i moja bina. Ako volite mene, uživaćete i u muzici koju ja volim - rekla je Marija koja je na koncertu druga strana ploče pevala strane hitove koje ona voli.

"Moj koncert je, moja pravila i moja bina. Ako volite mene, uživaćete i u muzici koju ja volim"

Koncert je otvorila pesmom Robija Vilijamsa "Let me entertain u" sa kojom je pozdravila sve prisutne.  A onda je izvela drugu pesmu "Eye of the tiger" posvetila svim ženama obolelim od raka. Gošća koncerta bila je Ivana Peters, koja je pevala i na prvom koncertu koji je održan u petak osmog marta. 

Najjača podrška Mariji i na koncertu i u životu bila je njena majka pevačica Verica Šerifović. Svi su u sali uživali u Marijinom glasu, ali je ona sigurno bila najponosnija. U publici smo videli još i pevačicu Jovanu Nikolić koja je blistala u plavoj haljini. Adil Maskutović na koncert je došao sa ženom Anom, i smestio se u prvi red.

RepublikaFoto: Republika
Verica Šerifović...

Sava centar je bio popunjen do poslednjeg mesta i koncert je potrajao do duboko u noć. Marija ima još dva koncerta u glavnom gradu planirana su u istoj ovoj dvorani za 12.mart i 25.mart. Nakon toga Šerifovićka ima zakazan nastup u "Spensu" gde će zabavljati novosadsku publiku.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading