Marija obara rekorde u Sava centru: Šerifovićka rasprodala i treći koncert u okviru serije “Druga strana ploče”!

Autor:

Zabava

12.03.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Marija Šerifović održala je sinoć treći nastup u okviru niza koncerata pod nazivom “ Druga strana ploče” u centru Sava, a ovaj čuveni prostor bio je ispunjen do poslednjeg mesta.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marija Šerifović...

Marija je pred izlazak na scenu sa Srpski telegraf otkrila da je sve do koncerta bila nervozna, ali da ju je adrenalin udario nekoliko sati pred početak spektakla, pa je jedva čekala da izađe na binu i zapeva. 

⁃ Na dan koncerta sam se probudila prilično umorna, ali sam se brzo dovela u red. Pred koncert me uvek spiči euforija, pa nema mesta za dosadu. Drago mi je da je Sava centar rasprodat, a zarade sam se odrekla i novac namenila ženama koje se bore sa cancerom dojke. Hvala svima koji su došli - rekla je Šerifovićka nakon što je koncert otvorila hitom Robijs Vilijamsa “Let me entertain you”.

Marija je nastavila da ređa svetske hitove, dok je tik do bine đuskala njena majka Verica Šerifović koja je ćerku sve vreme snimala telefonom. Na pevačicinom koncertu pojavile su se i brojne kolege, a iz prvog reda u Marijinom spektaklu uživala je Ana Bekuta, zatim Mira Škorić, Vanesa, ali i Marijin otac Rajko Šerifović. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading