Nije joj bilo lako da igra oko šipke: Marina Tadić se oprobala kao striptizeta!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

13.03.2019

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duge noge, minijaturan šorts, haljina providna i u šljokicama, a ona se vrti oko šipke sa sve perikom na glavi.

RepublikaFoto: instagram.com/marinatadic1
Marina Tadić...

Ovu su scene koje su prethodnih nekoliko dana bile najgledanje na Jutjubu, a deo su novog spota Marine Tadić. Naime, Marina je za pesmu "Na viskiju" uradila kadrove od kojima se muškarcima vrti u glavi, ali ni žene nisu ništa manje raspoložene kada je komentarisanje pevačicinog tela i stasa u pitanju. Marina u spotu igra oko šipke kao profesionalac i otkriva da se ovoj ulozi dobro snašla.

- Nije bilo lako jer igrati oko šipke zahteva jaku fizičku kondiciju, koja mi nije bila problem s obzirom na to da sam aktivan sportista. U treningu sam i tu je bila moja prednost kada je snimanje ovih kadrova u pitanju, što se tiče tehnike to sam izmišljala. Gledala sam neke od plesova oko šipke, a poznato je da sam dobra kada je gluma u pitanju zato sam i odglumila uspešno striptizetu. Moje glumačke sposobnosti publika je mogla da vidi u ostvarenjima "Budva na pjenu od mora", "Folk" i "Andrija i Anđelka", a sada u nešto drugačijem ruhu i u spotu. Drago mi je da su komentari dobri - kaže Marina, koja je u spotu pokazala i stas i glas.

Kako izgleda, zvuči i igra oko šipke Marina Tadić poslušajte i pogledajte u nastavku:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading