Duško odložio povratak u Kinu: Evo na koji način Jeleni pomaže da prebrodi tragediju koju je doživela!

Autor:

Zabava

14.03.2019

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša teško je podnela smrt majke, Divne, te je njen suprug Duško Tošić odlučio da odloži svoj povratak u Kinu!

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Fudbalski reprezentativac Srbije morao je prošle nedelje da se vrati svakodnevnim obavezama prema fudbalskom klubu Guangdžou R&F, ali u dogovoru sa Draganom Stojkovićem Piksijem uspeo je da produži boravak u Srbiji. Njega je supruga molila da ostane uz nju i on je produžio boravak kako bi joj pomogao da izađe iz depresije. Dok ona pati za majkom, on je maksimalno posvećen ćerkama Atini i Niki.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško Tošić sa ćerkama...

- Duško je u septembru zbog očeve smrti odmah doputovao iz Kine, ali se vratio posle sahrane. Međutim, sada je situacija sasvim drugačija. On je svestan koliko je njegova supruga loše zbog tragedije koju je doživela i spreman je na sve da joj pomogne da opet bude ona stara. Duško provodi vreme sa njom i decom, a dugim razgovorima pokušava da je ohrabri i stavi joj do znanja da život ide dalje - otkriva izvor za beogradske medije i dodaje da je Tošić pažljiv prema Jeleni, koja je u veoma teškom psihičkom stanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading