Džej Lo liči na moju suprugu: Bosiljčić ishvalio Jelenu pred njen koncert!

Autor:

Zabava

14.03.2019

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Tomašević večeras peva beogradskoj publici u centru "Sava", a osim činjenice da su je podržali mnogi i napunili ovu dvoranu, uz nju je i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić.

 

 

Pre početka koncerta, Jelena je priznala da je veoma uzbuđena:

- Preuzbuđena sam što se večeras družim sa svojom publikom i što ćemo da uživamo. Nemam nikada tremu pred koncert, a dobro sam se naodmarala, tako da imam dosta energije. Iskreno se nadam da će ovakvi koncerti da mi postanu tradicija i da ću svake godine da ih održavam - rekla je Jelena pred početak svog nastupa za Srpski telegraf i Republika.rs. 

Foto: instagram.com/ivanbosiljcicofficial
Bezsulovna podrška... Ivan i Jelena

A njen suprug Ivan otkrio je koliko je ponosan na pevačicu, kao i da bi voleo da se nađe u Jeleninom spotu:

- Bićemo zajedno u kadru uskoro. Jelena i ja zajedno radimo na jednom filmu. Voleo bih da se pojavim u njenom spotu i da glumim supruga Jelene Tomašević - otkrio je Ivan i prokomentarisao da Jelena liči na čuvenu latino zvezdu Dženifer Lopez:

- Džej Lo izgleda kao Jelena Tomašević - objasnio je glumac.

RepublikaFoto: Republika.rs
Jelena očarala publiku na večerašnjem koncertu...

Tomaševićevu su na koncertu podržale brojne kolege, a sve je iz prvog reda posmatrala pevačica Goca Tržan, zatim sestre Sloboda i Dragana Mićalović, Vesna Dedić, pevačica Leontina Vukomanović i drugi. Jelena je koncert otvorila pesmom “Suncokret”, a publika ju je pozdravila velikim aplauzom. Na bini je bio smešten veliki koncerni klavir oko kog su bili razni cvetni aranžmani, pa su mnogi pohitali da se pored njega slikaju dok Jelena nije izašla na scenu. Tomaševićeva je blistala u svetlucavoj haljini sa cirkonima, a za potrebe nastupa je imala i novu frizuru pa je pokupila brojne komplimente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading