JK u depresiji, izgubila deset kilograma!

Autor: T. Cvejanović

Zabava

20.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put nakon smrti Divne Karleuše "Paparaco lov" je uslikao Jelenu Karleušu sa suprugom Duškom Tošičem u obilasku nove vile na Dedinju. Jelena je bila neprepoznatljiva, smršala je preterano i bila je vidno iscrpljena. Naime, Jelena je i dalje u depresiji, a njeni najbliži se mnogo plaše da ne naruši svoje zdravlje.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Jelena Karleuša i Duško Tošić

- Danima ništa ne jede, jedva da je nateramo malo vode da popije. Povukla se u sebe, mnogo pati, bude li ovako nastavila, sebe će uništiti. Na sve načine pokušavamo da je nateramo da jede, ali ona odbija. Vidite li da se osušila, izgubila je deset kilograma i više, zbog dece mora početi da jede, ovo ne vodi ka dobrom. Ja znam da se njoj ceo svet tog dana srušio, ali zbog Atine i Nike ona mora dalje da krene. Ima veliku podršku svog supruga, a i svih svojih prijatelja - kaže naš izvor, inače veoma blizak prijatelj pop dive koja je mnogo bila vezana za majku.

Jelena danima ništa ne jede, jedva vodu pije

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Inače, Duško i Jelena su novu vilu pazarili od legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija nakon potpisivanja novog ugovora za jedan kineski fudbalski klub. Smeštena je u najelitnijem delu Dedinja i sada su Duško i Jelena prvi put bili u obilasku kompletne vile, koja poseduje ogromno dvorište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading