Dušica spustila Kockarevu: Izvini Kristina, iza mene je 20 godina rada, a ti si preko noći postala poznata!

Autor:

Zabava

20.03.2019

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević i Kristina Kija Kockar zajedno su gostovale u emisiji "Amidži šou" a voditeljka je progovorila o stvarnim i pravim vrednostima, trudu i dugogodišnjem radu, pa se izvinila unapred Kiji što pred njom priča o tome.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Dušica Jakovljević...

- Ima svega. Evo "Ajsbrn" se vraća. Jednostavno narod sluša ono što hoće i voli. Nastupi su uvek posećeni - rekla je ona.

Voditelj je upadicom podsetio koleginicu da postoji i Zoki Šumadinac, podsećajući na to kako se čovek preko noći "vinuo" u zvezde, želeći da kaže kako je sve to normalno za današnje vreme. 

Međutim, Jakovljevićeva svesna da je 20 godina rada iza nje nikako ne može svrstati u isti koš sa "novopečenim" zvezdama, pa se direktno obratila Kockarevoj, uz izvinjenje, koja joj je poslužila za poređenje nekadašnjih načina postizanja slave sa današnjim.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar...

- Ne možemo da budemo uskobrdi, to je ta razlika, evo ja ću reći da između nekog, izvini Kristina, ja poštujem sve što je ona uradila, ali jeste preko noći i nečega što se kalilo i gradilo preko 20 godina - rekla je Dušica. 

Ali, Kija nije želela da ćuti na ovo, pa je u objasnila gledaocima emisije "Amidži šou" pravu istinu. 

RepublikaFoto: youtube.com/ Zadruga Official
Dušica...

- Jeste, ali iza mene stoji ekipa koja je godinama broj jedan - bila je samouverena pobednica "Zadruge 1".

- Pa iza mene stoje godine i godine rada, niti stvari mogu, niti treba da se porede - završila je voditeljka rijalitija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading