Anastasijin spot prvi po pregledima na Jutjubu!

Autor: D. L.

Zabava

26.03.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović objavila je za vikend svoj drugi singl "Rane", koji je na Jutjubu za dan prešao milion pregleda, a sada je i prvi na trending listi!

RepublikaFoto: youtube.com/ Anastasija Raznatovic
Anastasija Ražnatović

Naime, Cecina naslednica se na društvenim mrežama pohvalila činjenicom da je za samo jedan dan njena nova pesma ostvarila ogroman uspeh, a društvene mreže su se usijale od komentara da Anastasija izgleda u spotu bolje nego ikada.

Ražnatovićkin video je za samo jedan dan premašio milion pregleda

Pevačicu u usponu je podržao i njen brat Veljko Ražnatović, koji je sestri čestitao preko Instagrama na ostvarenom uspehu uz reči da je njena pesma na estradi uradila još jedan nokaut, te i da će svi rekordi verovatno brzo biti oboreni. Anastasija oduševljenje nije mogla da sakrije, pa se odmah zahvalila svojim vernim fanovima na ogromnoj podršci koju je dobila.

Foto: printscreen/youtube.com/Anastasija Raznatovic
Anastasija prva na trendingu...

Podsećamo, iako se mnogi pitaju kada će Anastasija konačno da počne sa svojim nastupima, Cecinoj naslednici to još uvek nije u planu zbog toga što ne želi da peva tuđe pesme, već isključivo svoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading