Ognjen Vranješ tužio Jelenu Karleušu: Uskoro će se sresti po prvi put nakon skandala!

Autor:

Zabava

25.03.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ će se uskoro sresti na sudu!

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša

Fudbaler je podneo tužbu protiv pop dive za povredu ugleda i časti. Kako beogradski mediji saznaju, prvo ročište povodom ove prijave zakazano je već za početak aprila. Nema sumnje da će ubrzo uslediti i susret navodno bivših ljubavnika.

- U ovakvim slučajevima praksa je da sud naloži da se dve strane suoče kako bi se utvrdila istina - kaže izvor.

Podsetimo, nakon što su se u javnosti pojavile njihove zajedničke fotografije i snimci iz Grčke, pop diva je svom navodnom ljubavniku zapretila. Potom je on početkom februara protiv Jelene podneo dve tužbe i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu zbog postojanja sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coffee time?

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Feb 26, 2019 at 3:47am PST

Ognjen Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk tako što je objavila saopštenje u kojem je navela:

- Ti, crve mali, nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš - ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno, crve, to želeo. Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bežite! Iselite se, crve. Brzo.

Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara. Kao dokaz fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila. Takođe, podneo je i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal, zbog postojanja osnovane sumnje da je Karleuša izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Jelena Karleuša

Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading