Srce mi je stalo: Halid Muslimović progovorio o teškoj nezgodi svog sina!

Autor: Alo.rs

Zabava

27.03.2019

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pevača Halida Muslimovića, Enis imao je tešku saobraćajnu nezgodu na oko 120 kilometara od Minhena. A s obzirom na to da je automobil kojim su putovali u katastrofalnom stanju, pevač Halid Muslimović se oglasio i priznao da mu nije bilo dobro kada je video olupinu nakon udesa.

RepublikaFoto: instagram.com/enismuslimovic
Imao tešku saobraćajnu nezgodu... Enis Muslimović

Halid je otkrio da ga je sin pozvao i saopštio mu šta se dogodilo, a kada je pevač video automobil shvatio je koliko je sreće imao Enis, kao i njegov drug koji je upravljao automobilom:

RepublikaFoto: e-stock/M. TOPALOVIĆ
Halid Muslimović...

- Sin me je pozvao i rekao da je imao saobraćajnu nezgodu i prvo sam pomislio da sanjam. Rekao mi je da je lakše povređen i da je malo ugruvan, ali kada mi je poslao fotografiju potpuno smrskanog automobila, noge su mi se odsekle, a srce stalo od straha. Nikome nije jasno kako su on i taj momak, koji nije kriv za nesreću, preživeli. Zahvalan sam Bogu što mi je sačuvao sina - izjavio je Halid Muslimović.

Foto: instagram.com/enismuslimovic
Završili u Hitnoj... Enis sa drugom
RepublikaFoto: instagram.com/enismuslimovic, e-stock/M. TOPALOVIĆ
Nije mu bilo dobro kada je video automobil... Halid Muslimović

Inače Enis Muslimović je fudbaler, a u žiži interesovanja našao se nakon raskida sa Zoranom Jovanović poznatom blogerkom koju šira javnost zna po nadimku Zoranahh.

RepublikaFoto: instagram.com/zorannah
Zoranahh

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading