Zapušio usta Kiji: Sloba se brutalno obratio bivšoj o aferi sa Anom Korać!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

28.03.2019

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar nedavno je preko novinara poručila Ani Korać, koja se nalazi u "Zadruzi", da ju je pozdravio Sloba što je izazvalo veliku buru u javnosti s obzirom na to da se dugo šuška o navodnoj aferi Koraćeve i Radanovića.

RepublikaFoto: Prntscrin
Sloba Radanović...

Komentar na ovu temu dao je Sloba Radanović, a šta je on rekao o odnosu sa Anom Korać, bivajući tom prilikom vrlo oštar.

- Svako ima svašta da kaže a niko nema dokaz ni zašta, imam ja da kažem isto svašta o njima pa me boli uvo gledam svoja posla. Ja bih zaista voleo da to prestane da svako krene svojim putem, gradi sebe i svoju karijeru, gleda svoja posla i svi bi bili srećni - rekao je Sloba

Podsetimo Kija Kockar je tokom svog učešća u rijlaiti šou programu Zadruga bila veoma bliska sa Anom Korać, čak su svoje druženje nastavile i van imanja u Šimanovcima. Da je Ana zabola nož u leđa Kiji i da tu baš i nisu čista posla, svedoči i znenadni prestanak njihovog druženja nakon smrti Koraćkinog oca kada je Kija navodno saznala sa njenu aferu sa Slobom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pero

28.03.2019 13:24

Ana je izjavila da je Sloba odličan u krevetu.

Odgovori 12 0
Đurđe

28.03.2019 17:27

Sloba je lažov notorni. Lagao u Zadruzi, laže i posle Zadruge. Sve što priča - laže. Čovek živi u lažima.

Odgovori 11 1