Stanje joj se pogoršalo: Olja Bajrami se suočila sa zdravstvenim problemom!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

30.03.2019

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Bajrami po izlasku iz rijaliti šoua požalila se na zdravstvene probleme, zbog kojih je morala da promeni život iz korena. Uplašila se, kao i njena porodica, ali svakako je dala sve od sebe kako bi se "dovela u red".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Olja Bajrami...

- Kada sam izašla iz 'Zadruge', od stresa mi se povećala insulinska rezistencija. Počela je da skače i morala sam životne navike da promenim iz korena i da se dovedem u red. Bio je veliki problem da se to reši. Prepala sam se ja, ali i moja porodica. Sada sam malo bolje - ispričala je Olja.

Osim redovnim pregledima, dosta se okrenula i poslu.

- Posvetila sam se karijeri. Snimam pesme i spotove, ali skidam i kilograme. Svaki slobodan trenutak provodim sa majkom ali i sestrom koja je trudna. Čekamo prinovu i jedva čekam da budem tetka. Moj život u poslednje vreme funkcioniše kuća - studio - teretana - spavanje - nasmejala se ona.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bila učesnica Zadruge...

Osim sa Eleonorom, rijaliti cimerkom iz Makedonije, Mirelom iz Novog Pazara, ali i Višnjom, Olja je stigla da se vidi i sa Bojanom Gaćešom.

- Videla sam i Bojana. Bili smo na kafi. Kratko smo razgovarali u vezi sa svim što se izdešavalo. Prezadovoljna sam. Super je što smo se sreli. Mi smo ostali dobri prijatelji. S ove tačke gledišta samo prijatelji i tako će biti - kaže ona za bivšeg.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

31.03.2019 19:16

I ova kao Zerina.