Evo šta se priča o vili u kojoj žive Prija i Filip!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zabava

31.03.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović uselili su se u novu kuću na Bežanijskoj kosi neposredno pre dolaska na svet sina Aleksandra, a u komšiluku su im mnoge poznate ličnosti!

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandrazivojinovic_fp
Aleksandra i Filip Živojinović

Komšiluk mladog braćnog para tačno zna koja je "vojvođanka" njihova. U kući preko puta koja se nalazi na samom uglu jedno je vreme bila, kako su komšije otkrile, dom Jelene Karleuše. Tu je živela sve dok nije ostala trudna i udala se za Duška Tošića.

- Davno je to bilo, pre deset i više godina. To je kuća od direktora jedne banke, a Karleuša je živela kod njega kao podstanar. Nakon toga je otišla na Dedinje, udala se i rodila Atinu - ispričali su oni.

- Oni (Aleksandra i Filip) su kupili kuću koja pripada 'vojvođankama'. Tako ih zovu zbog njihove spoljašnosti. Sve su kuće u tom nizu iste, uske su i visoke i naslanjanju se jedna na drugu, za razliku od 'karingtonki', na primer, koje su potpuno drugačije, a nalaze se samo dve ulice niže. Inače, viđam ih po komšiluku jer svaki dan moram malo da prošetam, zbog zdravlja, a i lepše se osećam. Oboje su kulturni su, ljubazni i lepo vaspitani i uvek se lepo jave svima - ističu komšije.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Filipa znam od rođenja, jer ovde živim već skoro pola veka - istakao je jedan komšija, te otkrio da se po ulici šuška da je poznati par za novi dom dao tačno 530.000 evra u kešu.

- Filipu i Aleksandri kuću prodao građevinac koji ju je kupio od bivšeg vlasnika. Tom prvom vlasniku je valjda trebao novac, pa je žurio sa prodajom i građevincu je prodao kuću ispod cene, za 200.000 evra. Ovaj ju je nakon samo dva meseca renoviranja prodao Aleksandri i Filipu za 530.000 evra! Kuću je ostavio samo na stubovima, izgradio je, podigao je - otkriva on.

Jedna komšinica, pak, manje je oduševljena kućom koliko odnosom pevačice i Filipa.

RepublikaFoto: Grand News
Aleksandra i Filip Živojinović

- Vidim je kako privija na grudi sina kada ga iznosi ili unosi u automobil, kako mu tepa... Čujem je i kako Filipa oslovljava sa 'ljubavi'. Retkost je to - ističe ona, kojoj se par takođe uvek ljubazno osmehne i pozdravi je.

- Ta kuća nije bila velika, ali ju je građevinac koji ju je kupio od starog vlasnika napravio da bude velika. U tom nizu se svaka kuća naslanja na onu pored nje, pa tako niko nema potpunu privatnost. Ova koja se lepi na Filipovu i Aleksandrinu sirotinjska je u odnosu na ovu koju su oni pazarili. Investitor ju je potpuno izmenio i sada ona odskače od svih kuća u nizu - nastavlja zatim komšija i objašnjava da Aleksandrine prve komšije zbog toga mogu da im zaviruju u dnevnu i spavaću sobu jer se na sprat moraju popeti preko dvorišnih stepenica.

- Prema prvobitnom urbanističkom planu, 'vojvođanke' nemaju stepenice u svojoj unutrašnjosti, već one idu iz dvorišta. Limene su i ružne, a da ne pričamo o tome kako to izgleda zimi, kada još i poledi. Međutim, kada je njihova kuća pre prodaje renovirana, investitor je dodao stepenice. Ali njihove komšije i dalje imaju te spoljne stepenice i kada iz prizemlja idu na gornji sprat svoje kuće, moraju iz dvorišta da se popunu na sprat i tako im pogled pada na Aleksandrinu i Filipovu dnevnu i spavaću sobu - ispričao je gospodin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading