Evo o čemu Sloba priča sa Kijom preko telefona!

Autor: pink.rs

Zabava

31.03.2019

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radanović je sa reporterom "Premijere" razgovarao u teretani, a tamo je priznao i da se malo opustio kada su kilogrami u pitanju.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Sloba Radanović

- Dozvolio sam sebi da se u rijalitiju malo, opustim. Slikam se bez majice zbog sebe, sebi dajem neku satisfakciju - objasnio je Sloba.

Pevač je ispričao i da je u kontaktu sa svojom bivšom suprugom i koleginicom Kristinom Kijom Kockar, ali da joj ne bira momke.

- Moraš nju da pitaš kako je. Čuli smo se pre deset minuta, tražila je savet oko auta. Naravno da me hvali kada sam ja super momak. To da se viđamo nije tajnost, večeramo nekad, kao prijatelji. Ne delim joj savete oko momaka, ne znam sebi devojku da odaberem, a kamo li njoj dečka. Nisam u kontaktu sa njenom majkom, nismo se čuli - rekao je Radanović i istakao da se odlično slažu na "Pinkovim Zvezdama":

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija Kockar

- Odlično se slažemo na "Pinkovim zvezdama - ima čarki i nesuglasica, ali normalno funkcionišemo. Moguće je da nemam devojku, zauzet sam, radim na nekoliko projekata - kaže Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

31.03.2019 19:02

Dobro je da se ne svadjaju, pa makar svako išao svojim putem.

Odgovori 10 0