Teodori Džehverović pravo ime Suada?! Mnogo je propatila i sada je otkrila istinu!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

01.04.2019

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović priznala je da svoje učešće u "Zadruzi" i da može - nikada ne bi izbrisala iz života. Život pred uvek budnim okom kamere ova mlada pevačica smatra velikom školom, iako se u drugoj sezoni osim na sceni i za mirkofonom nije pojavljivala.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Teodora Džehverović...

Gostujući u jednoj emisiji rešila je da stavi tačku na razne gradske priče, pa su tako razne tajne iz njenog privatnog života konačno ugledale svetslost dana.

- Mnogi su pričali sa se zapravo zovem Suada, što je meni donekle smešno - počela je ona, ističući da to apsolutno nije istina.

Na pitanje da i je bila u vezi sa biznismenom Ćazimom Osmanijem, rekla je:

- Ne. Nikad emotivno ništa nisam imala sa čovekom.

- Zbog tog poznanstva sam dosta propatila - dodala je Teodora.

RepublikaFoto: facebook.com/Cazimfelix
Ćazim Osmani...

Međutim, na emotivnom planu izgleda da ipak postoji nešto! Ne otkrivajući ko je u pitanju, napomenula je da se dopisuje sa nekim, ali da "možda neće da prizna da joj se ta osoba dopada".

Sa druge strane, među brojnim Teodorinim udvaračima, našao se i jedan poznati srpski fudbaler!

- Pa... nikad nisam ni pričala, niti ću pričati o tome ko je dotični. Veoma je poznat. Nije imao nikakve šanse. Pre svega zato što je oženjen", šokirala je ona: "Ali ja to, u tom trenutku, nisam znala - zaključila je.

Podsetimo, nakon veze koju je započela u rijalitiju sa Anđelom Rankovićem, a koja se završila po izlasku "u spoljni svet", Teodora se nije često izjašnjavala po tom pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duki

01.04.2019 21:14

Suada, Suada, da li si ikad mene voljela, hej Suada, Suada, da li si ikad mene voljela.