Užas u sudnici! Karleuša na suđenje s Vranješem poslala nešto što je sve šokiralo!

Autor:

Zabava

02.04.2019

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša danas se nije pojavila u Prvom osnovnom sudu u Beogradu gde je po tužbi fudbalera Ognjena Vranješa zakazano ročište povodom medijacije, odnosno pokušaja mirenja dve strane.

Foto: instagram.com/ognjen_vranjes/e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Poslala umrlicu svoje majke na suđenje s Ognjenom Vranješom... Jelena Kalreuša

I dok je fudbaler došao na vreme kako bi se suočio sa Jelenom s kojom se početkom ove godine našao u ozbiljnom seks-skandalu, Karleuša je opravdano izostala, a razlog koji je navela jeste smrt njene majke Divne Karleuše.

Jelenini advoakti su sudu priložili umrlicu Divne Karleuše na kojoj se vidi da se još nije navršilo 40 dana zbog čega pevačica nije u stanju da prisustvuje ročištu. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Stigao na ročište... Vranješ

Podsetimo, Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Facebook javnim saopštenjem u kojem je napisala:

- Ti crve mali, nećeš fudbal zaigrati nikad više, ni u klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašistično, rasističko go*no - napisala je Jelena, između ostalog i navela da on može da "montira slike i snimke, ali ne može da joj ugrozi brak i porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr Šuman

06.04.2019 20:50

nije spremna za sud a spremna da peva u Zvezdama Granda. Šta pare rade!