Milić: Arkan je naslutio svoju smrt!

Autor: G. D.

Zabava

04.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milić Vukašinović na Tviteru obelodanio detalje iz privatnih razgovora koji je vodio sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom kada ga je on jednom prilikom zamolio da napiše pesmu za njegovu suprugu Cecu.

RepublikaFoto: youtube.com/PINKBHCompany
Milić Vukašinović

- Jednom me Arkan upitao mogu li napisati pesmu o njemu i Ceci i rek'o sam mu da ne jer za takvu pesmu treba da umre neko od njih dvoje, na šta je rek'o: "U pravu si, da ne slutim" i naslutio je, nedugo iza toga je ubijen. Ovo je moja druga balada posvećena njemu i Ceci - napisao je Milić, koji je na Tviter nalog postavio tekst pesme koji do sada niko nije video niti je pesma sa tim tekstom snimljena.

Pitao me je da napišem pesmu o njemu i Ceci, ali sam mu rekao da za takvu pesmu treba da umre neko od njih dvoje

 

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Željko Ražnatović Arkan i Ceca...

Prva je bila pesma "Sanjam da si opet tu", koju je Milić 2001. ponudio Ceci za album "Decenija", a koju je ona navodno na nagovor Marine Tucaković odbila da snimi.

Dvanaest godina kasnije, ovu pesmu snimila je folkerka Jovana Tipšin, pa je i sama Ceca rekla da je tek tada uvidela kakav je hit propustila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading