Karleuša: Ti kidaš u se*su!

Autor:

Zabava

04.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša pre dva dana izbegla je suđenje sa Ognjenom Vranješem, uz obrazloženje da žali za majkom, ali zato istog dana u "Zvezdama Granda" priča o seksu! Naime, Karleuša, koja ne može da se suoči sa fudbalerom koji je krivično goni, na snimanju emisije je na zaprepašćenje prisutnih komentarisala grandovog kandidata da je vrh u krevetu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Jelena Karleuša

Prvo je priznala da je za jednog glasala samo zbog njegovog izgleda, odnosno zato što joj se dopada jer je pustio kosu, dok je sa drugim ušla u nešto vrelije teme.

JK: Kako pevaš, takav si i u seksu

 

- U devojkama sa viškom kilograma ima neka magija, uglavnom su vatrene. Ja kažem kako pevaš, takav si u seksu, ti mora da kidaš - rekla je Jelena jednoj učesnici, što je i samu devojku zbunilo, pa je jedva uspela da joj se zahvali.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Jelena Karleuša

Ništa od ovog ne bi bilo čudno za "malu od skandala" da Jelena nije, kako javno tvrdi i pred sudom, u velikoj žalosti za majkom Divnom Karleušom, koja je preminula pre tačno mesec dana, odnosno 4. marta. Inače, Jelenini komentari u "Zvezdama Granda" i ranije su izazivali burne reakcije. Mnogi su joj zamerali što ponižava kandidate i što se bahato ponaša prema njima.

Tako je Kristijanu Jovanovu rekla da želi da mu zvekne šamarčinu i da mu slomi naočare, što je sve u studiju ostavilo u čudu, dok je mladog takmičara Vlastimira Jankovića totalno zbunila kada ga je pitala šta mu se nabudžilo u levom džepu. On joj je tada rekao da dođe i da proveri, na šta mu je odbrusila "izvadi ga i drži ga" i tom izjavom sve zapanjila. Međutim, Karleuša se nije zaustavila na tome, pa je tako pevačica Mira Medan napustila binu nakon Jeleninih stravičnih prozivki da ne liči ni na šta, da odaje potpuni neukus, da Trebinje, odakle je kandidatkinja, nema struje ni vode, čim ona tako izgleda. Mira ju je zamolila da tako ne komunicira sa njom, a kako ova nije prestajala, takmičarka je napustila binu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

04.04.2019 19:20

Zagorela.

Odgovori 11 0