Strašno priznanje Goce Tržan: Umalo sam bila silovana!

Autor:

Zabava

04.04.2019

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan u nekoliko navrata govorila je o tome da je bila fizički zlostavljana, a sada je otkrila nešto zbog čega je javnost ostala u šoku.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Umalo bila žrtva seksualnog zlostavljanja... Goca Tržan

Naime, Tržanova koja je bila u braku sa Ivanom Marinkovićem iz kog ima ćerku Lenu, sada je udata za bubnjara Radomira Novakovića, priznala je da je kao maloletnica umalo bila seksualno zlostavljana.

Goca, koja na svom jutjub kanalu objavljuje priče iz svog života na različite teme, otkrila je da li su istinite:

- Uvek naglašavam da se tu radi o onome u šta se razumem. Iznenadim se svaki put na novu informaciju da je neko silovan, maltretiran... Još kad vidiš komentare ispod vesti u kojima ima onih koji to opravdavaju, ne mogu da sakrijem svoj šok.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com/ Goca Tržan
Goca Tržan

A na pitanje novinara da li je neko pokušao da je siluje, Goca je šokirala:

- Ne postoji žena na ovom svetu koja nije bila u takvoj situaciji. Svaki mamlaz koji je jači misli da ima pravo na tebe ako ga samo pogledaš tri puta. Ima mnogo muškaraca koji žensku pristojnost tumače kao otvoren poziv na seks.

Tržanova je potom za jedan beogradski list ispričala i kako je do toga došlo:

- Imala sam 17 godina i bila s nekim društvom u diskoteci, gde me je jedan tip pikirao. Neprijatno je nasrnuo na mene u kolima kad me je dovezao kući. Rekla sam mu: "Čekaj, bre, nisam zainteresovana." Srećom, umeo je da se zaustavi u poslednji čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading