Sloba kupio Kijinu haljinu, za Cecinu ogrlicu nudio 2.100 evra!

Autor:

Zabava

05.04.2019

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović na najbolji mogući način pridružio se akciji "Budi human" u kojoj je kupio eksponate koje su za aukciju poklonile njegova bivša supruga Kristina Kija Kockar i Svetlana Ceca Ražnatović.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Uplatio mnogo novca za lečenje Nikole Rabrenovića... Sloba Radanović

Sloba se priključio humanitarnoj akciji prikupljanja novca za Nikolu Rabrenovića, kojem je lečenje u Rusiji jedina šansa da prohoda.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Ovu haljinu je kupio Sloba... Kija Kockar

Pevač je za 500 evra kupio haljinu bivše supruge Kije Kockar, koju je ona dala na licitaciju kao pomoć za Nikolinu operaciju, i koju je nosila na finalu rijalitija "Zadruga" kada je pobedila. A zatim se nadmetao i za ogrlicu Cece Ražnatović.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Iako više nisu u braku, zajedno rade dobre stvari... Sloba i Kija

On je ponudio da uplati u fond Budi human 1.100 evra u zamenu za ovaj komad nakita, a zatim i 2.100 evra. Njega je za ogrlicu pretekao drugi ponuđivač i to za 100 evra, ali mu je folkerka kao dragom kolegi zauzvrat ponudila svoje minđuše i to za prvobitnu sumu kojom je licitirao.

RepublikaFoto: instagram.com/cecaraznatovic
Slobi je ova ogrlica izmakla iz ruku... Ceca je poklonila ovaj eksponat

Pored njih, akciji se priključila i Kija.

- Haljina sa finala " Zadruge" je prodata za 500 evra Slobi Radanoviću. Kao što sam obećala pokretačima ove akcije, ponudu ću duplirati. Tako će za Nikolu biti uplaćeno 1.000 evra - poručila je Kockareva, koja se među prvim poznatim ličnostima odazvala sakupljanju novca za Rabrenovića.
Pored ovoga, popularni pevač je na svom Instagram profilu ponudio na licitaciju Oskar popularnosti koji je dobio za otkriće godine.
Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija otkrila da je Sloba kupio njenu hlajinu...

- Treba da budemo humani i pomognemo Nikoli, kao što je i on pomagao ljudima kad je mogao. Ko bude ponudio najviše novca, dobiće ovaj Oskar popularnosti. Svi ostali molim vas šaljite 626 na 3030 kako bi on što pre otišao na operaciju i prohodao - apelovao je Radanović.

Pored njih, akciji su se priključile i Sanja Marinković, Vesna Dedić, Bojana Ristivojević, a narednih dana i druge zvezde ponudiće omiljene predmete na licitaciju. Novac od najvećih ponuda ide na žiro račun za Nikolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đurđe

05.04.2019 19:39

Bravo humanitarci! Ko ima neka da koliko može.

Odgovori 19 0
Lidija

05.04.2019 19:56

Bravo Kija i Sloba

Odgovori 18 0
Tanja

05.04.2019 20:27

Lepa humanitarna akcija. Za pohvalu.

Odgovori 17 0