Živojinovići morali malog Alekisandra da vode kod doktora: Ne spavaju noćima!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zabava

06.04.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović postali su roditelji po prvi put pre 7 dana, a onda su se suočili sa ovim problemom koji imaju mnogi očevi i majke.

RepublikaFoto: instagram.com/mario7nakic, aleksandra__official
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Mali Aleksandar je dobio jake grčeve, zbog kojih je bio uznemiren i plakao po ceo dan. Beba je, kako kaže izvor, halapljivo jela, pa se nagutala vazduha koji je ostao u crevima, zbog čega su je roditelji odveli na pregled kod pedijatra.

Doktor ih je posavetovao da kupe kapi za grčeve, probiotske kapi, utopljavanje u predelu stomačića, nošenje u rukama i privijanje na grudi da bi se beba umirila i da će sve proći nakon 2 meseca.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Aleksandra Prijović

- Svaki put kad Aleksandar počne da plače, sa njim plače i Aleksandra. Još je razdražljiva i hormoni čine svoje. Umor je takođe sustigao i nju i Filipa, pa su često zbog neispavanosti i brige na izmaku snaga. Zbog svega toga, Filip je pozvao svoju taštu, Aleksandrinu mamu Borku, da se preseli kod njih na neko vreme, ne bi li pomogla svojoj ćerki oko bebe, ali i ostalih kućnih poslova - priča izvor.

- Aleksandar je presladak i odlično napreduje. Vodili su ga i na prvu kontrolu i lekari su zadovoljni. Ipak, nije lako s bebom u kući. Ne spavaju uopšte - rekli su njihovi bliski prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading