Vuk Mob varao Kiju: Poludeće kada sazna koja devojka je u pitanju!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.04.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar baš ne ume da pronađe vernog muškarca, a osim što ju je bivši suprug Sloba Radanović prevario s Lunom Đogani naočigled milionskog auditorijuma, sličan scenario ponovio se i nakon Kijinog izlaska iz rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija i Vuk su bili zajedno na moru...

Naime, ni Kijinom bivšem momku, reperu Vuku Mobu, nije pošlo za rukom da joj bude veran čak ni tih nekoliko nedelja, koliko su bili u vezi.  Mob je Kockarevu varao s Marijanom Zonjić, a pobednica „Zadruge“ ponovo je za prevaru saznala u rijalitiju, kada se crnogorska starleta i pevačica zadrugarima pohvalila da je „imala nešto“ s reperom.

Kako izvor blizak reperu otkriva, veza između Zonjićeve i Moba bila je nešto kraća nego s Kijom, a reper je u tom periodu ulazio u avanture s raznim devojkama da bi preboleo raskid s bivšom verenicom.

- Vuk i Kija su počeli da se viđaju neposredno nakon što je ona izašla iz rijalitija, a on raskinuo veridbu sa bivšom devojkom. Mob je u tom periodu patio jer se rastao sa jedinom devojkom koju je voleo i upravo zbog toga je srljao iz avanture u avanturu, ne bi li zaboravio bivšu verenicu. Tako je počeo da se viđa s Kijom, ali i s Marijanom - kaže izvor i podseća da su Kija i Vuk pokušali da se sakriju od očiju javnosti, te su zajedno otputovali u Crnu Goru.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pokušavali da sakriju vezu...

- Kija je nakon rijalitija počela da nastupa po klubovima kao pevačica, a imala je čak nastup s Vukom u diskoteci u Budvi. Tada su njih dvoje uveliko bili ljubavnici, ali već na samom početku u njihovu vezu se umešala treća osoba. Marijana Zonjić je Vukova dugogodišnja poznanica, a budući da je bila u Crnoj Gori, kada je on imao nastup, nije želela da ga propusti. Pre nastupa, Marijana je prišla Vuku da ga pozdravi i poručila mu je da će ga sačekati, kako bi duže proćaskali. Tada je Kija sa saradnicima sedela na drugom kraju diskoteke i nije videla Marijanin i Vukov susret - kaže izvor i navodi da je Mob nastup završio pre Kockareve i da se, čim je sišao sa scene, s Marijanom uputio napolje.

- Čim je sišao s bine, Vuk je video da Marijana i dalje sedi u njegovom separeu. Pozvao ju je da izađu napolje i da nastave do njegovog muzičkog studija, koji već godinama ima u Crnoj Gori, kako bi se na miru ispričali. Studio mu je bila jedina opcija gde je mogao da se osami s Marijanom, budući da je Kristina spavala kod njega u kući i nije želeo da ga uhvati s drugom devojkom. Kiji se nije ni javio po izlasku iz diskoteke, već joj je u poruci napisao da ga ne čeka kada bude završila s nastupom jer će otići kod prijatelja - kaže izvor, koji otkriva šta se sve dešavalo kada su Vuk i Marijana stigli u studio.

Foto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official
Marijana Zonjić umešala svoje prste u celu priču Vuka i Kije...

- Najpre su pričali o zajedničkim prijateljima, muzici, a Marijana je otkrila Vuku da će ući „Zadrugu 2“, čak mu je i pustila pesmu koju planira da snimi. Kada im je ponestalo tema, Marijana je prišla Vuku i počela je da ga ljubi. On se nije bunio, a situacija se ubrzo zakuvala. Marijana je preuzela inicijativu, skinula je Vuku pantalone i donji veš, pa ga je oralno zadovoljila. Međutim, on je bio pijan i umoran, pa se njihovo veče završilo samo na tome. Platio joj je taksi do Budve i vratio se kući, gde ga je čekala Kristina - priča izvor i navodi da je Vuk uspešno sakrio od Kije gde je bio i s kim.

- Kada se vratio kući, Kija je bila budna, ali ga ništa nije pitala, pa mu je prevara s Marijanom prošla bez posledica. Ali, budući da ni s jednom ni s drugom nije planirao ozbiljnu vezu, nije ga preterano zanimalo da li će Kija da sazna za Marijanu i obratno. Bilo mu je važno samo da Kija ne sazna dok je u njegovoj kući, kako bi izbegao nepotrebne svađe, ali je svakako planirao da joj kaže da je vreme da prestanu da se viđaju, da se malo zanela idejom o vezi i da je sve između njih letnja avantura. Tako se i desilo i Kija nije saznala da joj je Vuk bio neveran - zaključuje izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/vukmob1
Sve žene ga žele... Vuk Mob

Tačnost informacija potvrdio je i sam Vuk, koji nam je kroz smeh rekao da se nešto između Marijane i njega zaista desilo.

- Odakle vam to? Nemojte, molim vas, o ženama da me pitate, ne volim da pričam o tome šta sam radio i sa kim. Nisam spavao sa Marijanom, klasični seks nismo imali, jer ja to nisam želeo. Naš susret na moru je bio kratak i površan, zaista. Ne znam zašto je bilo šta o tome pričala u „Zadruzi“, možda je želela da privuče pažnju. Neka ona priča o detaljima, meni je to ružno. Što se tiče toga da sam Kiju varao s njom, to su gluposti. Da bi nekog varao, moraš biti s njim u vezi, a ja s nijednom od njih dve u vezi nisam bio - rekao je Vuk, a na pitanje da li bi opet bio s nekom od njih dve, kratko i jasno odgovorio.

- Pravio sam greške! Bio sam mlad, lud i je*ač presretač! Okrenuo sam novi list, potpuno sam se promenio i samo želim da nađem normalnu devojku pored koje ću moći da se skrasim. Veze u letu me više ne zanimaju - zaključio je reper.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKO

10.04.2019 16:44

Машта може свашта.

Odgovori 11 0