Jelena Karleuša kupila majci zvezdu, a evo kako izgleda!

Autor:

Zabava

11.04.2019

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša uskoro daje 40-dnevni pomen majci Divni koja je preminula 3. marta u svojoj kući na Altini nakon duge i teške bolesti u 61-oj godini.

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Neprestano misli na pokojnu majku... Jelena i Divna

U toku današnjeg dana Divni je podignut spomenik, a baš danas Jelena je objavila snimak zvezde u Vodoliji koji je zodijački znak pokojne Divne.

Foto: instagram.com/karleusastar

Snimak koji pokazuje koja zvezda simbolizuje njenu majku, Jelena je objavila na svom profilu na instagramu.

Foto: instagram.com/karleusastar
Karleuša je majci kupila ovu zvezdu...

S obzirom na to da se sutra navršava 40 dana od smrti Divne Karleuše, Jelena je očigledno započela sve pripremen za obeležavanje ovog pomena, a u majčinu čast kupila i zvezdu koja nosi njeno ime. 

Foto: instagram.com/karleusastar
I zvanično kupljena... Jelena pokazala da je zaista kupila zvezdu

Podsetimo, radijska voditeljka preminula je 3. marta u svojoj kući na Altini od posledica duge i teške bolesti. U trenutku njene smrti Jelena Karleuša vraćala se s nastupa u Beču, a po dolasku prijatelji su joj saopštili tužne vesti. Pop diva veoma teško je podnela majčinu smrt, danima nije izlazila iz kuće, a tek nedavno se vratia žiriranju u "Zvezde Granda" na šta ju je nagovorio Saša Popović smatrajući da će se tako Jelena bolje osećati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading