Kija četiri puta prošla na crveno: Kockareva uhvaćena kako se bahati u saobraćaju!

Autor:

Zabava

12.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti-pobednica i pevačica u usponu Kristina Kockar važi za osobu koja nema mnogo strpljenja u saobraćaju, a sada je uhvaćena dok je četiri puta prešla na crveno za samo nekoliko minuta!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Za nju crveno svetlo na semaforu ne važi... Kija Kockar

Naime, ekipa "Paparaco lova" uhvatila je momenat u kom bivša stjuardesa nonšalantno u punom gasu vozi, ne poštujući saobraćajne propise i svetla na semaforima, pa tako rizikuje da ugrozi bezbednost svih onih koji su na ulicama.

Kockareva ne samo da ne poštuje svetlosnu signalizaciju već ima naviku da pretiče druga vozila preko pune linije. Na snimku koji je nastao u minutima dok se Kristina vozila po centru prestonice jasno se vidi kako pravi čitav niz prekršaja, a ako je suditi po njenom izrazu lica kad je izašla iz auta, Kiju ne potresa preterano što nemarno vozi.

Kristina se posle niza prekršaja osvrtala da bi se uverila da joj policija nije za petama

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Bivša supruga pevača Slobodana Radanovića je usred vožnje stala na jednu benzinsku pumpu, pa se posle niza prekršaja osvrnula po izlasku iz auta ne bi li se uverila da joj policija nije za petama s obzirom na to da nije vozač za primer. Kockareva očito ne voli gužvu na ulicama, pa u trenucima kada se nađe u saobraćajnom kolapsu voli da vozi po tramvajskim šinama, te i sebi i drugima ozbiljno ugrožava život.

Podsećamo, Kristina je za Srpski telegraf izjavila da često nesvesno krši zakone u saobraćaju s obzirom na to da ne voli da kasni na snimanja, pa na sve načine pokušava da izbegne gužvu kako bi na željenu lokaciju stigla na vreme.

Rijaliti-pobednica je bez pardona vozila i po tramvajskim šinama da bi izbegla gužvu

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Pozvali smo direktora Komiteta za bezbednost saobraćaja Damira Okanovića, koje je za Srpski telegraf izjavio da bi Kockareva mogla da snosi penale za kršenje pravila u toku nemarne vožnje.

- Ukoliko su kamere uhvatile automobil u toku prekršaja, poziva se vlasnik da saopšti ko je upravljao vozilom i onda se protiv tog lica pokreće odgovarajući postupak. Ukoliko bi neko četiri puta prošao kroz crveno svetlo, od čega dva puta u razmaku do 10 minuta, onda se to smatra nasilničkom vožnjom. Prolazak na samo jedno crveno svetlo podrazumeva samo jednu zasebnu kaznu - rekao je Damir i dodao:

- Ako su evidentirana četiri ovakva prekršaja i ako su u razmaku većem od 10 minuta i u zavisnosti od toga da li je prekršaj na crvenom svetlu ispred ili iza pešačkog prelaza, tada za svaki od četiri prolaska ide od od šest do osam poena. Pa bi u ovom slučaju minimalna kazna bila 24 kaznena poena, plus 80.000 dinara, plus 12 meseci zabrane vožnje. Na sve to ostaje se bez vozačke dozvole jer kad se sakupi 18 poena oduzima se dozvola, pa morate da idete u Agenciju za bezbednost saobraćaja na takozvano ponovno polaganje - rekao je Okanović za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
CTOJKO

12.04.2019 10:11

Кија, немој возити брже од живота!

Odgovori 20 1
Mišo

12.04.2019 10:19

Ne prolazi kroz crveno, jer će biti sve slomljeno, otvor' oči i prikoči, ne prolazi kroz crveno.

Odgovori 20 1
psihijatar

17.04.2019 10:21

Nije to pink, tu postoji Zakon

Odgovori 10 1
Mika

21.04.2019 16:31

Bahata osoba

Odgovori 10 0