Radila je za uhapšenog makroa: Oglasila se Nataša Šavija o katalogu sa cenama!

Autor:

Zabava

11.04.2019

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalog devojaka pronađen je u laptopu Mihajla Maksimovića, među kojima je i Nataša Šavija, a prema tabelama koje je uhapšeni vodio, istražitelji zaključili da je Sanja Stanković ipak bila među najskupljim eskort-damama.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Nataša Šavija...

- Za Maksimovića rade i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Plejbojeva zečica Božana Vujinović, kao i Sanjina koleginica, rijaliti učesnica Nataša Šavija - potvrdio je izvor.

Polako se odmotava klupko nakon hapšenja makroa Mihajla, a starleta se sama oglasila ovom povodom, pa na svom Instagramu sve navode demantovala.

Foto: instagram.com/natasa.savija

- Samo ću reći - Laž! Za objašnjavanje nemam živaca, ni vremena. Uostalom, kao da je prvi put da pišu bljuvotine o meni. Ko veruje u ovo, samo napred! Meni je sutra još jedan radni dan, obaveze. Večeras ću Bogu hvala, mirno da spavam (kao i svako drugo), jer znam ko sam i šta sam! Laku noć svima - napisala je Šavija na svom Instagram profilu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maki

12.04.2019 19:37

KO O CEMU SAVIJA O POSTENJU