Džidža: Tata sada mora mnogo da se pazi!

Autor: T. C.

Zabava

13.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Bosanac (66) operisao je pre tri dana srce na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje. Kako naš list saznaje, čuveni kompozitor je početkom marta došao na redovni pregled.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Dragan Stojković Bosanac!

Na prijemu je izjavio da se često zamara, da ne može da potrči, da ne može da spava na ravnom, te da ima česta gušenja. Koronografija mu je urađena 12. marta, a zatim je imao hiruršku intervenciju 10. aprila - kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje:

Aleksandra: Zdravlje treba da mu bude na prvom mestu!

- Bosanac nije mogao da prima posete dok je bio na odeljenju intenzivne nege, ali su mu od juče posete dozvoljene. On je prebačen na drugo odeljenje van intenzivne nege i ukoliko se njegov oporavak nastavi kao do sada i bude sve u redu, ubrzo će biti pušten kući.

Ovo saznanje je za Srpski telegraf potvrdila i Draganova ćerka pevačica Aleksandra Stojković Džidža.

RepublikaFoto: instagram.com/d.s.bosanac_official
Dragan Stojković Bosanac!

- Juče sam sa mamom Dunjom i bratom Aleksandrom posetila tatu. On je, hvala bogu, super, dobro se oseća. Kao i svaka ćerka, brinula sam, iako je samo u pitanju rutinska operacija. Sutra bi trebao da izađe iz bolnice i sada mora da se mnogo pazi. Nadam se da će mu od sada zdravlje biti na prvom mestu - rekla je Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading