Slična sudbina: Dea Đurđević progovorila o Dači Ikodinoviću!

Autor: Hello.rs

Zabava

14.04.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević preživela je agoniju kada joj je autobus otkinuo ruku, a uspešno se oporavlja u Kliničkom centru i nada se da će se uskoro ponovo vratiti na male ekrane.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Uspešno se oporavlja... Dea Đurđević

Podršku tokom teškog perioda Dei su pružili porodica, prijatelji, ali i Dača Ikodinović, koji je imao sličnu situaciju 2008. godine. 

- Dača je vrhunski sportista i njegova podrška mnogo mi znači, pogotovo ako uzmemo u obzir sudbinu koja je i njega snašla. Ne poznajem ga, ali bih volela da porazgovaramo. Sigurno bi mogao da mi da dobar savet - rekla je Dea.

RepublikaFoto: Fofo: Nebojša Mandić
Pružio podršku Dei...

Ona je istakla da je presrećna što joj je ruka vraćena, a stručnjaci su joj rekli da to ne može da se meri sa bilo kakvom protezom. Dea je otkrila i da li će se uskoro vratiti na televiziju.

- To zna samo moj doktor. On kaže uskoro, ali to je uvek relativan pojam. U svakom slućaju, bićete obavešteni - rekla je voditeljka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ceca

14.04.2019 10:25

Bilo bi dobro da se upoznaju. Želim im sreću i puno zdravlja.