Đulkica Sakić raznežila pratioce svojom objavom: Tata, mnogo mi nedostaješ!

Autor:

Zabava

15.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pokojnog pevača narodne muzike Sinana Sakića, Đulkica Sakić objavila je na Instagram profilu sliku na kojoj se vidi kako ljubi ruku svom tati, uz reči da će joj on kroz ceo život nedostajati.

Foto: printscreen/instagram
Đulkica ljubi ocu ruku...

Naime, ona je objavila i fotografiju iz privatne arhive na kojoj se vidi kako se zabavlja, dok se Sinan smeje u pozadini. 

Niz emotivnih fotografija nisu mogli, a da ne prokomentarišu njeni pratioci, ali i svi oni koji su poštovali Sakića i njegov rad.

Foto: instagram.com/djulkica
Đulkicina objava...

- Od tebe se, tata, nikad nisam oprostila. Znam da si i dalje tu, ali da sada imamo drugi vid komunikacije. Nikoga nisam volela kao tebe i nikada neću - napisala je Đulkica na jednom storiju.

RepublikaFoto: e-stock
Sinan Sakić...

Inače, nedavno su se pojavile priče da će Sinanova udovica Sabina Sakić tužiti lekare u bolnici u kojoj je pevač ležao zbog, kako je tada navedeno, neažurnosti i nedovoljne brige o pevaču.

Foto: Privatna arhiva
Đulkica Sakić...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading