Lukas odlepio za Šavijom!

Autor:

Zabava

15.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas nedavno je ponovo uplovio u vezu, a kako Srpski telegraf saznaje, njegovo srce je ovoga puta osvojila modna kreatorka Nataša Šavija!

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ/ST/D.KADIĆ
Aca i Šavija...

Naime, atraktivna brineta je zavela pevača, a varnice su počele da sevaju još od trenutka kada su se prvi put videli i upoznali preko Acine bivše devojke Božane Vujinović.

- Nataša je uvek za sebe birala starije partnere jer kod muškarca voli kada je stabilan i kada čvrsto stoji na nogama. Oduvek je znala da je Lukas harizmatičan tip, pa je odmah posle upoznavanja pala na njegov šarm i humor. Aca se u svakom trenutku trudi da je zabavi i da se postara za to da Nataši pored njega bude lepo. Shvatio je da dugo nije imao ozbiljnu vezu, pa se sad uozbiljio i hoće pored nje da se smiri. Oni su relativno kratko zajedno, za to vreme su se dobro upoznali, pa su počeli da žive zajedno. Šavija je donela odluku da se preseli kod njega u veliki stan koji poseduje na Voždovcu, ali uz dogovor da Aca često dolazi kod nje u stan koji se nalazi u Novom Sadu, gde je ona najviše zbog posla - otkriva naš izvor blizak kreatorki.

Kako dalje saznajemo, Aca Natašu ne prestaje da obasipa pažnjom i poklonima, a par već sada polako planira zajednički odmor.

RepublikaFoto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Lukas, odlepio za Šavijom...

- Lukas svaki trenutak koristi da Šaviji pokaže koliko mu je do nje stalo. Kupuje joj poklone i stalno je vodi na mesta na kojima na miru mogu da sednu, budu prisni i razgovaraju. Kada je posao u pitanju, tu u potpunosti imaju razumevanja jedno za drugo. Prati ga na svim nastupima i nije joj teško da ponekad ne spava do kasno u noć zbog njegovih tezgi. On joj, s druge strane, maksimalno pomaže oko njenog butika, koji uskoro treba da otvori u Novom Sadu, pa joj preko svojih kontakata koje ima u ovom gradu pomaže oko sređivanja lokala i izbacivanja modne linije. Inače, već su pričali i o tome na kojoj ezgotičnoj destinaciji žele da se odmaraju čim uhvate vremena - priča izvor.

Kreatorka je za naš list i potvrdila da trenutno ima mnogo obaveza koje se tiču otvaranja lokala u Novom Sadu.

Šavija: Što se emotivnog plana tiče, to za sada ne bih komentarisala

- Ovih dana se ubijam od posla. Treba da otvorim butik i imam mnogo obaveza oko svoje modne linije. Nema me u medijima jer ni za šta od toga sada nemam vremena. Čak ne stižem da se slikam za Instagram, što se pre nije događalo. Svakog dana sam u nereprezentativnim izdanjima. Jurcam na sve strane. Što se emotivnog plana tiče, to za sada ne bih komentarisala - rekla je Šavija za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Nataša Šavija...

Podsećamo, Nataša se ovih dana sa još nekoliko starleta našla u žiži javnosti zbog toga što se sumnja da je i ona radila za nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića, ali je ona za domaće medije ove navode demantovala.

RepublikaFoto: instagram.com/natasa.savija
Šavija...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

15.04.2019 13:02

Njegova supruga lepša i zgodnija a on odveo Qrvu u Pariz.