Daru napali jer joj je sin komentarisao se*si fotke, ona dala urnebesan komentar!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

15.04.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara pokazala je razgolićeno telo u se*si kupaćem kostimu, a komentar njenog desetogodišnjeg sina Koste niko nije očekivao!

RepublikaFoto: Prntscrin
Seksi mama...Dara Bubamara

Folk pevačica Dara Bubamara svakodnevno intrigira javnost svojim provokativnim izgledom, izjavama i video snimcima. Ovaj put Radojka je objavila provokativnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj pozira u crnom bodiju, pripijenom uz telo i u skupocenim potpeticama, a akcenat je na njenoj goloj zadnjici i preplanulom telu.

Fotografija je izazvala lavinu komentara i lajkova, a jedan posebno zapažen komentar je od njenog naslednika koji ispod fotografije napisao:

-Mama najjača si!

Foto: instagram.com/darabubamara_official
Daru napali štoi joj je sin komentarisao sliku!

Ovo nije prvi put da je Darin sin komentarisao mamine obline. Pevačica je priznala u emisiji da je njen sin oduševljen njenim grudima.

Međutim, njeni pratioci su se zgranuli činjenicom da joj je sin gledao, a tek komentarisao ove fotografije zbog čega im je ona odbrusila:

- To komentarišu zlobnici koji nemaju ništa loše da kažu za mene, niti da dobro ne pevam, niti da ne izgledam dobro, pa su se onda uhvatili za to što mi je sin lajkovao. On je pametan dečko, ide u privatnu školu, govori tri jezika, zna da se njegova majka bavi šou-biznisom i to je normalno. On je na taj njegov komentar dobio više od sto lajkova. Ta slika je kao da sam u kupaćem kostimu. Pa, video je na plaži žene u kupaćem, ne razumem šta je tu čudno? - rekla je Dara i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Little girls with dreams become women with vision❤️???Foto @andrejadamnjanovic @? @marinaaasworld @zoransekicki @makeupdespot

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Apr 14, 2019 at 10:23am PDT

 

- Ja ne radim na kasi, već se bavim šou-biznisom, a i te žene što rade na kasi i one se skinu u kupaći kostim na plaži. Pa i Kim Kardašijan se slika tako, sve svetske zvezde... Nije mi jasno šta je tu čudno. To su zlobnici koji nemaju šta drugo da kažu, pa onda to komentarišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

16.04.2019 13:24

Sramota je da njen sin gleda slike njene golotinje.

BACKO

16.04.2019 14:13

Majka hoće da sin bude kao ona.